ΣΤΟ ΡΙΟ Η ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΨΙΑ: Θρίλερ με πτώμα 46χρονου επιχειρηματία

    Ημερομηνία:

    Ήταν λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτο, όταν η Πυροσβεστική Υπηρεσία των Λεχαινών κλήθηκε για πυρκαγιά στο δάσος.

    Όταν έφθασαν οι δυνάμεις στο σημείο, ήρθαν αντιμέτωπες με την πραγματικότητα. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο αυτοκίνητο του άτυχου επιχειρηματία και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισαν απανθρακωμένο και τον ίδιο δίπλα από αυτό.

    Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις

    Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΑΤ Βουπρασίας, της ΥΑ Πύργου και της ΤΑ Ήλιδας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Οι αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Και αυτό της εγκληματικής ενέργειας αλλά και της αυτοχειρίας, χωρίς να αποκλείουν-προς ώρας κάτι. Αργά τη νύχτα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μετά από εντολή, παρέλαβε το απανθρακωμένο πτώμα του άνδρα και το μετέφερε στην Πάτρα όπου και αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή. Την υπόθεση, έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές της Κάτω Αχαΐας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σε μερική ετυμηγορία κατέληξαν οι ένορκοί στη δίκη του Diddy – Διαφώνησαν στην πιο σοβαρή κατηγορία

    Οι ένορκοι στη δίκη του Sean «Diddy» Combs θα συνεχίσουν να συνεδριάζουν αφού...

    ΠΑΤΡΑ: Αυτός είναι ο “βασικός” στα δημοσιογραφικά ηνία της εφημερίδας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΦΩΤΟ! Αντικατέστησε τον Δ. Τριανταφυλλόπουλο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b2%ce%b1%cf%83%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%83/

    Γκάλης: Θα μπορούσα να είχα παίξει μπάσκετ μέχρι τα 40 μου – Βίντεο – Στην ίδια σκηνή με τους Αντετοκούνμπο

    Ο Νίκος Γκάλης φιλοξενήθηκε στο «Σταύρος Νιάρχος» και την εκδήλωση «Bigger...