Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας το έργο προσβασιμότητας, φωτισμού προστασίας και ανάδειξης του κάστρου της Καλαμάτας

Ημερομηνία:

Στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας εντάχθηκε το έργο προσβασιμότητας, φωτισμού προστασίας και ανάδειξης του κάστρου της Καλαμάτας, με την προβλεπόμενη δημόσια δαπάνη να ανέρχεται σε 380.000 ευρώ.

PHILOXENIA

Στην σχετική απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης αναφέρεται ότι στο πλαίσιο του πιο πάνω έργου “προβλέπεται η εγκατάσταση αναβατορίου για την πρόσβαση ΑμεΑ στο υπαίθριο θέατρο του Κάστρου, εγκατάσταση νέου αναψυκτηρίου, WC ΑμεΑ και διαδρομές πρόσβασης”, καθώς και ότι “ο φωτισμός του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προστασία, ασφάλεια και ανάδειξη του μνημείου.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γενιά του Χάους. «Τα Παράσημα του Παραδείσου» / «Ο Χορός της Σιωπής»

Δύο ύμνοι από μια εποχή που μπορεί να πέρασε, αλλά...

Φτιάχνουμε ζυμαρικά με πέστο λεμονιού σε λιγότερο από 20 λεπτά

Ένα διαφορετικό πέστο, δροσερό και αρωματικό, μετατρέπει ένα απλό...

Τα τρελά ποσά στις μεταγραφές του ποδοσφαίρου

Ο πληθωρισμός του ποδοσφαίρου έχει τους δικούς του κανόνες....

Έχει η Ελλάδα τα περισσότερα διόδια στην Ευρωπαϊκή Ένωση;

Η εικόνα που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα μιλά για...