Στο Β΄ Αστυνομικό Τμήμα η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό των συμβασιούχων του Δήμου

    Ημερομηνία:

    Τις πύλες του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος πέρασε πριν από λίγο η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» του Κώστα Σβόλη, έχοντας συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Ταξίαρχο Θ. Τσάτσαρη.

    Η επίσκεψη του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων, των δημοτικών συμβούλων Μάχης Σιώρου, Γιώργου Μαντζουράνη και Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου κι άλλων στελεχών της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» έγινε με αφορμή την καταγγελία για ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους αγνώστους, συμβασιούχων, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στο δημαρχείο της Πάτρας, διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία.

    “Ζητάμε από την ΕΛΑΣ να «ανοίξουν» οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο και στην γύρω περιοχή, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχει γίνει. Παράλληλα, ζητάμε ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για πιθανό ραντεβού την ερχόμενη Δευτέρα στο Υπουργείο Εργασίας, στο οποίο θα είμαστε παρόντες. Από την πρώτη στιγμή έχουμε ξεκαθαρίσει στη θέση μας: Υπέρ του δικαιώματος των συμβασιούχων στην εργασία. Κατά της βίας, της τοξικότητας και του μίσους. Υπέρ των πολιτών της Πάτρας και της κοινής λογικής”, αναφέρει η παράταξη σε ανακοίνωση της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τιμή στον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο από το Πανεπιστήμιο Πατρών και τους αποφοίτους του

    Σε κλίμα συγκίνησης και υψηλού συμβολισμού πραγματοποιήθηκε η αναγόρευση του...

    Αγρότες: Μπλόκα σε όλη τη χώρα – Στον αέρα το αεροδρόμιο Ηρακλείου

    Οι αγρότες συνεχίζουν ακάθεκτοι τις κινητοποιήσεις τους, με τα μπλόκα να πυκνώνουν καθημερινά...

    Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το κόμμα της οικογένειας

    Συναντήσεις με πολίτες είχε το πρωί του Σαββάτου ο...

    Επτά επαγγέλματα που κινδυνεύουν περισσότερο από την Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα στο επόμενο έτος

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει με ταχύτητα σε όλο και περισσότερους εργασιακούς...