Στο Βραχομονάστηρο της Κλεισούρας ο Νεκτάριος Φαρμάκης – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στο βραχομονάστηρο της Αγίας Ελεούσης, που βρίσκεται στο κακοτράχαλο φαράγγι της Κλεισούρας, στην αρχή του όρους Αράκυνθος, βορειοδυτικά του Μεσολογγίου, σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, μετέβη ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

    Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην ακολουθία του Μεθέορτου Εσπερινού και του Ιερού Παρακλητικού Κανόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Καθολικό της πανηγυρίζουσας Ιεράς Μονής και μίλησε στους πολυπληθείς προσκυνητές που συρρέουν κατά εκατοντάδες για να προσκυνήσουν την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας της Ελεούση, μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιος Μαυρομμάτης.

    Μάλιστα σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης σημείωσε:

    Στο φαράγγι της Κλεισούρας, στην αρχή του όρους Αρακύνθου, πάνω στον απότομο βράχο, βρίσκεται η Μονή της Αγίας Ελεούσας με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, που αποτελεί έναν ακόμα από τους μεγάλους θρησκευτικούς θησαυρούς του τόπου μας.
    Βρεθήκαμε στην εορτάζουσα σήμερα Μονή μαζί με χιλιάδες συμπολίτες για να υποκλιθούμε στην Πλατυτέρα των Ουρανών. Χρόνια πολλά!
    Στο Βραχομονάστηρο της Κλεισούρας ο Νεκτάριος Φαρμάκης - ΦΩΤΟ

    Στο Βραχομονάστηρο της Κλεισούρας ο Νεκτάριος Φαρμάκης - ΦΩΤΟ

    Στο Βραχομονάστηρο της Κλεισούρας ο Νεκτάριος Φαρμάκης - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ειρήνη Μουρτζούκου: Πόσα λεφτά έπαιρνε για κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση

    Πίσω από τις ηχηρές καταδίκες κάποιων παρουσιαστών που σήμερα...

    Dacota Johnson: Οι βουτιές της από σκάφος με λευκό, μικροσκοπικό μπικίνι

    Η Dakota Johnson φαίνεται πως αφήνει πίσω της τον χωρισμό...

    Πώς διαλέγουμε καλό καρπούζι

    Το καρπούζι είναι αναμφίβολα ο πρωταγωνιστής του ελληνικού καλοκαιριού...

    Ο βασικός ύποπτος για την κρίση ψυχικής υγείας των εφήβων

    Παρά την έντονη δημόσια συζήτηση γύρω από τις αιτίες...