Στον αέρα το πρωτάθλημα! Δεν πάνε στη συνάντηση με Βρούτση, Αγγελόπουλοι και Γιαννακόπουλος

    Ημερομηνία:

    Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, στη συνάντηση που ζήτησει ο Γιάννης Βρούτσης.

    «Προς τον αξιότιμο υπουργό κ. Βρούτση που σέβομαι απόλυτα το ραντεβού δεν θα μπορέσει να συμβεί καθώς οι Αγγελόπουλοι είναι κάτω από αυτόφωρη διαδικασία. Και εγώ επίσης με αυτούς τους δύο ανθρώπους δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι. Με πολύ μεγάλη χαρά να έρθουμε σε διαφορετικές ώρες» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

    Δήλωση των Προέδρων της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός, Παναγιώτη & Γιώργου Αγγελόπουλου:

    H πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.

    Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς ο John D. Rockefeller έγινε ο πρώτος δισεκατομμυριούχος – Η πιο σημαντική ημέρα της ζωής του

    8 Ιουλίου 1839 Γεννιέται ο πρώτος δισεκατομμυριούχος του κόσμου και...

    Τέλος η εργένικη ζωή για περιζήτητο Πατρινό εργένη

    Προς επισημοποίηση της σχέσης τους οδεύουν ο Νίκος Πολυδερόπουλος και η...

    Με εκκεντρική τσάντα στην Επίδαυρο γνωστός πρωταγωνιστής

    Ο καταξιωμένος ηθοποιός και γνωστός πρωταγωνιστής πήγε στην Επίδαυρο...