Στον Απόλλωνα ο Justin Kier – Κάτοικος Πάτρας ο περσινός νταμπλούχος Ολλανδίας

    Ημερομηνία:

    Ο Απόλλων Πάτρας ανακοίνωσε τον Justin Kier βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα για ένα πλούσιο ρόστερ, όπου θα έχει ως άμεσο στόχο την πολυπόθητη άνοδο.

    Ο Αμερικανός προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά στην Ολλανδία, όπου κατέκτησε το νταμπλ με την Ομάδα της Den Bosch και συμμετείχε στο Champions League.

    Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στον Α.Σ. Απόλλων Πατρών τον Justin Kier! Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ύψους 1,93 έρχεται στην ομάδα μας με πλούσια παρουσία και αποδεδειγμένες ικανότητες τόσο στο NCAA όσο και σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στην κολεγιακή του καριέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες George Mason, Georgia και Arizona, ξεχωρίζοντας για την αθλητικότητά του, την ηγετική του παρουσία και το πάθος του για το παιχνίδι. Στην επαγγελματική του πορεία, συνέχισε για 3 έτη με τους Austin Spurs στη G‑League και πιο πρόσφατα στην Ολλανδία με τους Heroes Den Bosch, όπου αγωνίστηκε σε 35 αγώνες με μέσο όρο συμμετοχής 25,5 λεπτά πετυχαίνοντας 11,3 πόντους και 4,4 τελικές πάσες ανά παιχνίδι. Κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο έχοντας συμμετοχή στο Champions League με την Ομάδα της Den Bosch. Ο Justin φέρνει στην ομάδα μας την ενέργεια και την ποιότητα ενός ολοκληρωμένου παίκτη και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη για την επίτευξη των στόχων μας” τονίζεται από την ΚΑΕ.

    Ο ίδιος, μοιράστηκε τις πρώτες του εμπειρίες από την παρουσία του στην Πάτρα, δείχνοντας ικανοποιημένος από τη νέα του πόλη.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JK (@justinnkier)

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πρωτοβουλία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για τη διαχείριση της κυκλοφορίας

    Σε ανακοίνωση του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας, αναφέρονται τα εξής: Με...

    Πάτρα: Τιμήθηκε η Μαριάννα Σταματιάδου

    Eγραψε η γιατρός Μαριάννα Σταματιάδου: Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2025...

    Από τον 13ο μισθό στο 13ωρο – η κυβέρνηση νομιμοποιεί την εξάντληση

    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρουσιάζει το νέο εργασιακό νομοσχέδιο ως...

    Δυτική Ελλάδα: “Εφυγε νωρίς” Πρόεδρος Κοινότητας – φωτό

    Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ζαχάρως, στο θλιβερό άγγελμα...