Στον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας η Γ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία

    Ημερομηνία:

    Αντιπροσωπεία της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας, υπό τον πρόεδρό της Παναγιώτη Γραμματσούλια, επισκέφθηκε το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά και τον ενημέρωσε για τις απόψεις της Ομοσπονδίας σχετικά με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα.

    Οι εκπρόσωποι των κυνηγών παρέδωσαν στο Δήμαρχο αναλυτικό 10σέλιδο υπόμνημα με τις παρατηρήσεις και τις διαφωνίες τους προς τις προβλέψεις του νομοσχεδίου. Για παράδειγμα, αντιτίθενται στην πρόβλεψη για την υποχρεωτική και καθολική στείρωση για όλα τα σκυλιά χωρίς καμιά εξαίρεση. Κατά την Ομοσπονδία, αν το νομοσχέδιο ψηφιστεί, κανένα σκυλί δεν θα επιτρέπεται να γεννάει ούτε μια φορά στη ζωή του ενώ ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάποιος σκύλο θα είναι μόνο από επαγγελματίες εκτροφείς ενώ μετά την απόκτησή τους και αυτά τα σκυλιά θα στειρώνονται.

    Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τους εκπροσώπους των κυνηγών και έδειξα κατανόηση σε μια σειρά από τις παρατηρήσεις τους. Ταυτόχρονα συμφώνησε με το αίτημά τους για ενημέρωση και συζήτηση του θέματος σε προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...