Στον Εισαγγελέα σήμερα δύο αστυνομικοί που συνελήφθησαν για την απόδραση συλληφθέντων από τα κρατητήρια Αγρινίου

    Ημερομηνία:

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την απόδραση των δύο ατόμων, από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, ανήμερα Κυριακής του Πάσχα.

    Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της υπηρεσίας των κρατητηρίων και σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

    Στο μεταξύ διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού των δύο ατόμων που απέδρασαν.

    Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τους δύο από τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για την πρόσφατη λεηλασία και απόπειρα διάρρηξης σε ΑΤΜ στο Αγρίνιο.

    Παρέμεναν κρατούμενοι στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, μέχρι να μεταχθούν στις φυλακές μιας και είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το νερό είναι δικαίωμα, όχι προνόμιο  – Του Θέμη Μπάκα

    Σε μια χώρα που όλο και περισσότερο μοιάζει να...

    ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ: Δεν υπάρχει λευκός καπνός: Μέχρι Τετάρτη η απάντηση στην πλευρά Γιώτη

    Για την προσεχή Τετάρτη μετατίθενται πλέον οι εξελίξεις στην...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 29/7/2025

    12:30 ΕΡΤ 2 Υγρός Στίβος – Σιγκαπούρη 2025 Καταδύσεις...

    Δανάη Μπάρκα: «Πάντα θα ευγνωμονώ τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη…» – Η συγκινητική ανάρτηση από την Μεσσηνία

    Στην αγαπημένη της Μεσσηνία ταξίδεψε η Δανάη Μπάρκα, προκειμένου να περάσει...