Στον εισαγγελέα σήμερα ο 74χρονος για τη δολοφονία της συζύγου του στην Αγία Βαρβάρα

    Ημερομηνία:

    Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 74χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε χθες στις αστυνομικές αρχές, ότι δολοφόνησε την 64χρονη σύζυγό του, με την οποία βρίσκονταν, όπως είπε, σε διάσταση. Ο 74χρονος θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και κατόπιν σε ανακριτή για να απολογηθεί. Θα ζητήσει όμως και θα λάβει προθεσμία, προκειμένου να προετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος, στις αστυνομικές αρχές, όπου παραδόθηκε χθες, υποστήριξε ότι είχε έντονες διαφωνίες με τη σύζυγό του με την οποία βρίσκονταν σε διάσταση και ανέμενε την ερχόμενη Δευτέρα να συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου. Επίσης φέρεται να αρνήθηκε ότι ήταν βίαιος και χτυπούσε το θύμα.

    Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη στον δρόμο έξω από το σπίτι της από έναν γείτονα που βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια. Η γυναίκα είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι και τον ώμο από όπλο μικρού διαμετρήματος. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε να παραμείνει στη ζωή. Ο 74χρονος φέρεται να περίμενε την 64χρονη έξω από το σπίτι της στην οδό Πραξιτέλους και να την πυροβόλησε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς είχε έντονη λογομαχία με το θύμα κατά την τελευταία τους συνάντηση. Αφορμή ήταν το υπό έκδοση διαζύγιο και άλλα οικονομικής φύσεως ζητήματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μία νέα θεωρία στο Tik Tok θέλει τις γυναίκες να βιώνουν οργασμό κατά τη διάρκεια των κοιλιακών. Τι απαντά η ειδικός

    Μία νεά θεωρία δοκιμάζουν οι γυναίκες που χρησιμοποιούν το...

    Φρίκη στο Βόλο – Λιμενικός συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων αγοριών – Περισσότερα από 15 τα θύματά του

    Λιμενικός στο Βόλο συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικων αγοριών. Η πληροφορία...

    Αντικολλητικά τηγάνια: Ποια ασθένεια προκαλούν – Τα συμπτώματα που πρέπει να γνωρίζετε

    Μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα κρούσματα πυρετού λόγω πολυμερούς καπνού...