Στον Ινδικό Ωκεανό έπεσαν τα απομεινάρια του κινεζικού πυραύλου

    Ημερομηνία:

    Απομεινάρια του μεγαλύτερου πυραύλου της Κίνας έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στον Ινδικό Ωκεανό, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του πυραύλου καταστράφηκε κατά την επανείσοδό του στην ατμόσφαιρα της Γης, μετέδωσαν κινεζικά κρατικά μέσα ενημέρωσης.

    Τμήματα του πυραύλου Μεγάλη Πορεία 5Β εισήλθαν και πάλι στην ατμόσφαιρα στις 10:24 π.μ. ώρα Πεκίνου (05:24 ώρα Ελλάδας) και έπεσαν σε μια τοποθεσία με τις συντεταγμένες γεωγραφικό μήκος 72,47 μοίρες ανατολικά και γεωγραφικό πλάτος 2,65 μοίρες βόρεια, ανακοίνωσε το Κινεζικό Γραφείο Επανδρωμένης Διαστημικής Μηχανικής, σύμφωνα με τα κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

    Οι συντεταγμένες δείχνουν ότι το σημείο πρόσκρουσης βρίσκεται στον ωκεανό κάπου νοτιοδυτικά της Ινδίας και της Σρι Λάνκα. Τα περισσότερα από τα απομεινάρια του πυραύλου κάηκαν κατά την είσοδό τους στην ατμόσφαιρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ετοιμο το 2027το νέο μεγάλο εστιατόριο του Πανεπιστημίου – φωτο

    Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την ανέγερση...

    ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Απέκλεισαν τον δρόμο γιατί η προστατευόμενη «Φούσα» κατάντησε σκουπιδότοπος!

    Απίστευτες εικόνες που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του Αλέξη...

    Πάτρα: Απομάκρυναν την σκηνή της άστεγης στην Πλ. Ολγας και τώρα… κοιμάται στο έδαφος

    Απίστευτο κι όμως αληθινό αυτό που συνέβη με την...