Στον τελικό του Γκστάαντ ο Μπερετίνι – Νίκησε 2-0 τον Τιμ

    Ημερομηνία:

    Eξαιρετικός ο Ματέο Μπερετίνι (Νο.15)… έκοψε τη φόρα του άλλοτε Νο.3 τενίστα στον κόσμο, Ντόμινικ Τιμ (Νο.274) και επικράτησε με 6-1, 6-4 σε 77 λεπτά, κλείνοντας θέση στον τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης.

    Μετράει πλέον 12 διαδοχικές νίκες στο tour, ενώ είναι αήττητος σε δύο συμμετοχές στο Γκστάαντ (ήταν νικητής το 2018)!

    Ο αντίπαλός του στον τρίτο του φετινό τελικό (2-0) θα προκύψει από τη μάχη ανάμεσα σε δύο άλλους πρώην πρωταθλητές, τους Κάσπερ Ρουντ και Αλμπέρτ Ράμος Βινιόλας.

    Ο Τιμ, από την πλευρά του, μπορεί να φεύγει με… άδεια χέρια από την Ελβετία, όμως τα μηνύματα για την κατάστασή του είναι άκρως ενθαρρυντικά: έπαιξε στον πρώτο ημιτελικό του μετά από 14 μήνες και με την πορεία του θα επιστρέψει στο Top 200 της παγκόσμιας κατάταξης.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Βασίλης Καλογήρου: Η φαρμακευτική ουσία που βρέθηκε

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη...

    Πάτρα: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τα Τέμπη

    Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε σήμερα, κατά πλειοψηφία, το ψήφισμα...

    Πάτρα: Χωρίς Ταξί 10 έως 13.00 την Παρασκευή λόγω Τεμπών

    Το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών & Περιχώρων «Άγιος Χριστόφορος»...
    Best Shop