Στους 57 οι νεκροί, λέει η ιατροδικαστής- Για “δάσος ευθυνών” μίλησε ο δικηγόρος του σταθμάρχη

    Ημερομηνία:

    Στους 57 έχουν φτάσει οι νεκροί από το φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Realfm η Ρουμπίνη Λεονταρή, προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Λάρισας.
    Συγκεκριμένα, μιλώντας στο μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη και την Ελισάβετ Σαλαμάρα, η ιατροδικαστής έκανε λόγο για 57 σορούς και 10 σακούλες με ανθρώπινα μέλη.

     

    Φλίγκος

    Ο σταθμάρχης είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο 4 Μαρτίου.

    Είπε πως ο πελάτης του έχει αναλάβει το μερίδιο των ευθυνών του, ωστόσο δε φταίει μόνο αυτός.

    ICECAP

    «Έχει αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά δεν είναι μόνο το λάθος αυτό. Υπάρχει ένα δάσος ευθυνών. Υπάρχει μια αμέλεια από τους παράγοντες. Υπάρχουν στοιχεία στα οποία θα μπορούσε να είναι προσεκτικότερος, αλλά μέχρι εκεί», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος του σταθμάρχη.

    Νεότερο: Έφτασε στον εισαγγελέα ο σταθμάρχης Λάρισας προκειμένου να απολογηθεί για την πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

    Ο σταθμάρχης είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες για την τραγωδία με τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

    Ο σταθμάρχης είναι 59 ετών και βρισκόταν σε άλλα πόστα (αχθοφόρος στον ΟΣΕ, εργαζόμενος στο υπουργείο Παιδείας), είχε εκπαιδευθεί ένα χρόνο, ενώ είχε τοποθετηθεί στη θέση αυτή μόλις πριν από ένα μήνα και ήταν η πρώτη του υπηρεσία.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΝΟΚ: Ποιοι χτίζουν με τα μπόνους χωρίς να πληρώσουν και ποιοι με πληρωμή – Οι 5 κατηγορίες κατόχων οικοδομικών αδειών

    Σε πέντε κατηγορίες διαχωρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους κατόχους οικοδομικών...

    Συνεχείς οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα – Η ακρίβεια ο Νο1 εχθρός των καταναλωτών

    Η ακρίβεια συνεχίζει ακάθεκτη σύμφωνα και με τα νέα...

    ΠΑΤΡΑ: Παρκάρουν… όπου τους βολεύει – ΦΩΤΟ

    Αρκετά είναι τα παράπονα των πολιτών της Πάτρας για...