Στρατιωτικός έκανε 400 χλμ. με ποδήλατο και έτρεξε άλλα 200 για να τιμήσει την επέτειο του 1821 – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο τίμησε την επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 ο 35χρονος στρατιωτικός από την Καβάλα, Χρόνης Μυλωνάς. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Χρόνης Μυλωνάς διένυσε με ποδήλατο 400 χιλιόμετρα, αφιερωμένα στα 400 χρόνια σκλαβιάς και στη συνέχεια έτρεξε 200 χιλιόμετρα για την επέτειο των 200 ετών.

    Το ταξίδι του 35χρονου ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από τον Πειραιά. Έφτασε με το ποδήλατό του στην Κατερίνη και από εκεί, μέχρι την (Πέμπτη) το απόγευμα, κάλυψε την απόσταση Αλεξάνδρεια – Καβάλα με τα πόδια. Στη διαδρομή έκανε στάσεις για ξεκούραση και ύπνο σε ξωκκλήσια.

     

    Στρατιωτικός έκανε 400 χλμ. με ποδήλατο και έτρεξε άλλα 200 για να τιμήσει την επέτειο του 1821 - ΦΩΤΟ

     

    Στρατιωτικός έκανε 400 χλμ. με ποδήλατο και έτρεξε άλλα 200 για να τιμήσει την επέτειο του 1821 - ΦΩΤΟ

    «Μία ατομική και αυτόνομη προσπάθεια που δεν αποτελεί κάποιο αθλητικό γεγονός, μόνον έναν μικρό φόρο τιμής λόγω των ημερών. 400 χιλιόμετρα ποδηλασίας αφιερωμένα στα 400 χρόνια σκλαβιάς (Πειραιάς-Κατερίνη) και στη συνέχεια 200 χιλιόμετρα τρέξιμο αφιερωμένα στα 200 χρόνια της Ελληνικής παλιγγενεσίας (Αλεξάνδρεια-Καβάλα)», αναφέρει ο ίδιος στην ανάρτησή του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δολοφονία Γιάννη Λάλα: Μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο των δραστών – Το θύμα κρυβόταν για καιρό στη Μάνη

    Το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο των εκτελεστών που...

    Κατερίνα Καινούργιου για Παναγιώτη Κουτσουμπή: Μπορεί να έχουμε παντρευτεί και να μην το λέμε

    Ένα αινιγματικό σχόλιο για την προσωπική της ζωή έκανε η Κατερίνα...

    Την επιμέλεια των παιδιών της ζητά η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της στο Κορωπί

    Η 40χρονη που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στο Κορωπί από τον 50χρονο σύντροφό...