Super League: Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο

    Ημερομηνία:

    Το ντέρμπι Άρης – ΑΕΚ ξεχωρίζει από τις αποψινές αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στην Κρήτη, ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα. Χθες, ο Βόλος προχώρησε με νίκη ενώ Ιωνικός και Λαμία έμειναν στο 1-1. Όλη η αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου στη Super μπάλα Live στο MEGA.

    GLEARNET

    Η Λαμία πήρε προβάδισμα στη Νίκαια στο 8ο λεπτό, όταν ο Ντε Βισέντι νίκησε στο τετ-α-τετ τον Χουτεσιώτη. Ο Ιωνικός έφτασε στην ισοφάριση στο 47’. Ο Κάνιας σούταρε από μακρινή απόσταση, ο Μάντζης άλλαξε πορεία στη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, για το τελικό 1-1.

    Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε μόλις στο 4’ με ωραίο «ψηλοκρεμαστό» σουτ του Σενγκέλια. Ο Νταγκό διεύρυνε το προβάδισμα των γηπεδούχων στο 16’, όμως εκεί ανέλαβε δράση ένας παλιός παίκτης της ομάδας του Αγρινίου. Ο Τσοκάνης μείωσε στο 27’ και ισοφάρισε οχτώ λεπτά αργότερα, χωρίς να πανηγυρίσει.

    Ο Καρέλης αποβλήθηκε στο 44’, όταν κλώτσησε εκτός φάσης τον Εσκοβάλ.
    Ο Βόλος πήρε το διπλό στο 78’. Ο Στεργιάκης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Κούτσιας το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε το 3-2.

    H 7η αγωνιστική συνεχίζεται με τέσσερα παιχνίδια:

    • ΟΦΗ – Ολυμπιακός στις 16:00 ,
    • Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ στις 16:30,
    • Παναθηναϊκός – Αστέρας στις 19:30
    • Άρης – ΑΕΚ στις 21:15

    Τη Δευτέρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα στις 6.

    Η πιο σημαντική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης του Άλαν Πάρντιου δίνει το τρίτο ντέρμπι στην έδρα του και έχει διαθέσιμο τον νεοαποκτηθέντα Ετεμπό. Εκτός είναι οι Ντουκουρέ και Μπράμπετς. O Ντέγιαν Στάνκοβιτς προσβλήθηκε από ίωση και δεν θα ενισχύσει την ΑΕΚ εναντίον του Άρη. Γιόνσον και Χατζισαφί τέθηκαν στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

    Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Χάμες Ροντρίγκες επέστρεψε στη δράση και είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» στην Κρήτη. Στον Πειραιά έμειναν οι Σισέ, Μπα, Αμπουμπακάρ και Κούντε.

    Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης χωρίς τους τραυματίες Σπόραρ, Κώτσιρα και Τσέριν. Παλάσιος και Βέρμπιτς συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, ενώ ο Γιοβάνοβιτς πήρε στις επιλογές του τον 19χρονο Αιγύπτιο στράικερ, Μπιλάλ Αμπντελραχμάν.

    O ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπολογίζει τον Ολιβέιρα που προπονήθηκε, αλλά όχι και τον τραυματία Αουγκούστο και τους Κουλιεράκη και Τόμας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Χάλι Μπέρι δείχνει πώς είναι το σώμα της στα 59 της χρόνια – Η φωτογραφία με μπικίνι

    Στα 59 της χρόνια η Χάλι Μπέρι δεν διστάζει να φορέσει...

    Τροχαίο δυστύχημα στην Ευρυτανία: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό – Νεκρός ένας 75χρονος

    Τροχαίο δυστύχημα με έναν  νεκρό και έναν τραυματία συνέβη το...

    Οι άγγελοι της Victoria’s Secret έλαμψαν ξανά: Η θριαμβευτική επιστροφή της Μπέλα Χαντίντ – Δείτε βίντεο

    Θριαμβευτικά σχόλια συγκέντρωσε από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η...