Super League: Οι ημέρες και οι ώρες των ντέρμπι του πρώτου γύρου

    Ημερομηνία:

    Ανακοινώθηκε από την Super League, μετά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος από την 4η μέχρι και τη 16η αγωνιστική, δηλαδή ως το τέλος του ημερολογιακού έτους. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του EURO 2024 με δύο ντέρμπι (ΠΑΟΚ-Αρης και ΑΕΚ-Ολυμπιακός), που αμφότερα θα γίνουν την Κυριακή 17/9.

    Λόγω των υποχρεώσεων των “big-4” στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League, οι αγώνες των οποίων θα γίνονται Πέμπτη, ορίστηκαν για Δευτέρα τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (5η αγωνιστική, 25/9), ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 30/10) και ΑΕΚ-Αρης (13η αγωνιστική, 4/12).

    Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν μεσοβδόμαδα (η 6η στις 27-28/9 και η 16η στις 20-21/12).

    Σε ό,τι αφορά τους δύο «νεοφώτιστους», που έδωσαν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους σε ουδέτερο γήπεδο, ο μεν Πανσερραϊκός επιστρέφει στην φυσική έδρα του, η δε Κηφισιά θα παίζει από εδώ και πέρα στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Παρουσίαση του βιβλίου «Άκρα»

    Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, στις 8:30...

    ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους

    Την πρώτη ερευνητική γεώτρηση για τον εντοπισμό πιθανών κοιτασμάτων...

    Πάτρα: Η αναγόρευση Ελπιδοφόρου με τη ματιά του Πανεπιστημίου (Φωτο)

    Στην κατάμεστη Αίθουσα Τελετών «Οδυσσέας Ελύτης» του Πανεπιστημίου Πατρών...

    Νέος πρόεδρος του ΔΣΑ ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος – Το μήνυμά του

    Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας   για την επόμενη...