Survivor 2024: Επιστροφές έκπληξη στον Άγιο Δομίνικο – «Κλείδωσαν» οι δύο πρώτοι παίκτες

    Ημερομηνία:

    Οι ετοιμασίες για το νέο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ ένα πρώτο trailer έχει δημοσιευθεί καλώντας τον κόσμο να δηλώσει συμμετοχή. Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι παλιοί γνώριμοι του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ετοιμάζονται να επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε σήμερα (9/12) στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού δύο άτομα έχουν “κλειδώσει” για το νέο κύκλο του ριάλιτι. Οι δύο αυτοί πρώην παίκτες είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία θα μπει στο Survivor για 4η φορά και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος θα ζήσει την εμπειρία αυτή για 2η φορά.

    Η Κατερίνα Δαλάκα είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Survivor του 2018, όπου και είχε καταλάβει την δεύτερη θέση. Το 2019 λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης, αυτή τη φορά στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία, όπου και νίκησε. Τέλος, η 3η φορά που η Κατερίνα Δαλάκα πήγε στον Άγιο Δομίνικο ήταν πέρυσι στο Survivor All Star.

    Την τελευταία φορά η αθλήτρια είχε αποβληθεί μαζί με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφού φέρεται να είχαν παραβιάσει κανόνα του παιχνιδιού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποιοι και γιατί στηρίζουν τη Ζωή

    Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που...

    Τζον Κατσιματίδης: «Η Ελλάδα θα είναι ασφαλής με τον Τραμπ»

    Παρότι ανησύχησε όταν τα χρηματιστήρια έπαιρναν την κατιούσα με...

    ΠΑΤΡΑ: “Ντου” της Αστυνομίας σε νυχτερινά καταστήματα στο Ρίο

    Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Ρίο, από αστυνομικούς...

    ΠΑΤΡΑ: Φιλολογικό μνημόσυνο Σταύρου Ιντζεγιάννη

    Στο πλαίσιο των Φιλολογικών βραδινών της Εταιρείας Λογοτεχνών ι...