Survivor All Star – Κωνσταντίνος Βασάλος: Εγώ άνοιξα τον δρόμο κι όλοι κάνουν σχέση μέσα στο Survivor, είμαι influencer

Ημερομηνία:

Έναν αστείο διάλογο είχαν στο Survivor All Star ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Ηλίας Γκότσης, σχετικά με τα «ειδύλλια» που ξεκίνησαν στον Άγιο Δομίνικο.

PHILOXENIA

Με αφορμή τον «έρωτα» του Τάκη Καραγκούνια με την Ελευθερία Ελευθερίου, ο Βασάλος δήλωσε αρχικά: «Ο Μάριος λέει δεν τον νοιάζει η Ελευθερία. Τι πράγμα είναι κι αυτό; Όλοι από το Survivor πρέπει να κάνουν σχέση μέσα στο Survivor;», με τον Ηλία Γκότση να του απαντά: «Έκανες την αρχή και…».

«Έκανα την αρχή εγώ, είμαι influencer δηλαδή. Εγώ άνοιξα τον δρόμο», είπε χιουμοριστικά ο Βασάλος αναφορικά με τη σχέση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που ξεκίνησε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Ηλίας Γκότσης του είπε τότε: «Και τώρα επηρέασες και τον φίλο σου τον Τάκη. Τώρα λέει: “Έπιασε αυτό, κάτσε να το κάνω κι εγώ, έχω και τον δάσκαλο δίπλα, πουλάει κι η σχέση στο Survivor”».

 

Τέλος, στην κουβέντα των δύο αντρών μπήκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς συμπεριλαμβάνεται κι εκείνη στα «ζευγάρια του Survivor» μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

«Eγώ με τον Σάκη ήμασταν μαζί όμως, δεν πιάνει», είπε, με τον Βασάλο να την πειράζει λέγοντάς της: «Άσ’το κι εσείς το ίδιο πράγμα κάνατε. Εσείς τα είχατε και λέγατε “δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτή η σχέση”».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Κανένα παιδί δεν είναι αριθμός» – Σκληρή αντίδραση των γονέων στα Καλάβρυτα

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου...

Κεφαλονιά: Για τρίτη ημέρα οι έρευνες για τον 55χρονο Βρετανό που αγνοείται

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου,...

Ζάκυνθος: «Ιατρικό θαύμα» για τον 23χρονο που έμεινε 80 λεπτά χωρίς σφυγμό

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του 23χρονου από...

Η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε ότι θέλει να βάλει μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους: «Θέλω να ξεχωρίζουν περισσότερο»

Η Κάιλι Τζένερ αποκάλυψε ότι δεν είναι ικανοποιημένη με το μέγεθος...