Survivor All Star: Μεγάλος καβγάς με τον Τάκη Καραγκούνια στο στόχαστρο – «Τη ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν»

Ημερομηνία:

Καζάνι που βράζει είναι η καλύβα των Μαχητών στο Survivor All Star, μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

PHILOXENIA

Ένας μεγάλο καβγάς ακολούθησε τη διαδικασία ψηφοφορίας, με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια.

Την αρχή έκανε η Στέλλα, η οποία φάνηκε να έχει βγει εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη της και τη συμπεριφορά του. «Αν έρθεις να μου πεις κάτι και μου ζητήσεις να μην το πω σε κανέναν, δεν θα το πω σε κανέναν. Ρουφιάνα δεν είμαι» λέει στον Τάκη και εκείνος απάντησε: «Δηλαδή με βγάζει φάουλ τώρα».

«Τον ρουφιάνο δεν τον αγάπησε κανείς, τη ρουφιανιά ναι» του είπε μετά η Στέλλα και οι τόνοι ανέβηκαν.

«Με λες εμένα ρουφιάνο» ρωτά ο Τάκης βάζοντας τις φωνές και απείλησε ότι θα αποκαλύψει κι άλλες συζητήσεις που έχουν κάνει μεταξύ τους.

Στην πορεία της έντονης συζήτησης η Ρία διέκοψε και του είπε: «Σκέφτεσαι μόνο την εικόνα σου, εδώ λες να μην τραγουδάμε για τον Σώζων και να τον ανεβάσουμε».

Την ώρα του φαγητού, ο Τάκης δεν έφαγε τίποτα, παρά τα όσα ακούγεται να του λένε οι συμπαίκτες του.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος διασκέδασε με την κόρη του Τζένη στη Θεσσαλονίκη: Ευτυχής συνάντηση, έγραψε

Με την κόρη του Τζένη Καζάκου διασκέδασε ο Κωνσταντίνος Καζάκος στη Θεσσαλονίκη και...

Πάτρα: Οι πάπιες που είναι μόνιμοι “κάτοικοι” παραλίας Ψαθοπύργου – φωτο

Εγραψε η Πατρινή Λίτσα Οικονομοπούλου: Στο Ψαθόπυργο πολλά χρόνια στη...

Λύτρωση για δύο εργάτες στο Νεπάλ: Η στιγμή που ανασύρονται ζωντανοί από σήραγγα μετά από 9 μέρες στο σκοτάδι

v Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης στο Νεπάλ είχε αίσιο τέλος, καθώς δύο εργάτες...

Πάτρα: Το τραγούδι της χαροκαμένης μάνας για το τροχαίο στην Αρέθα – ΒΙΝΤΕΟ

Εγραψε η Σόνια Διονυσοπούλου, μητέρα του Γιάννη που σκοτώθηκε...