Survivor: «Δεν θα επιτρέψω σε κανένα κοριτσάκι να μιλήσει για τη σχέση μου και το ποιόν μου»

    Ημερομηνία:

    Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου δεν περνάνε την καλύτερη περίοδο στο Survivor, καθώς η πρώτη αποκάλυψε πως η συμπαίκτριά της είχε μιλήσει άσχημα για την ίδια, πριν καν μπούνε στο παιχνίδι.

    Πιο συγκεκριμένα, η Ναυσικά δήλωσε:

    «Η Βρισηίδα έχει πει κάποια πράγματα για εμένα πάρα πολύ άσχημα τα οποία δεν μπορώ να τα πω καν τηλεοπτικά. Το ξέρω εδώ κι ένα μήνα. Αποφάσισα να μην σπιλώσω το ποιον κάποιου, να μην κάνω την κακιά όταν δεν υπάρχει λόγος αλλά κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή την υποκρισία και όλο αυτό το ψέμα που είναι αυτή η κοπέλα. Σε κανένα κοριτσάκι δεν θα επιτρέψω να μιλήσει για το ποιον μου και για τη σχέση μου. Ξέρω πολύ ποια είμαι, πόσο έχω ζηλέψει στη ζωή μου. Κοριτσάκι μου γλυκό μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις και εσύ να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών για τις εκπτώσεις

    Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι...

    Πέτρος Κουσουλός: Η «επίθεση» στον δημοσιογράφο που κατηγορείται για εκβιασμό στη Ζέττα Μακρή

    Για την Πέμπτη 10 Ιουλίου αναβλήθηκε η απολογία του...

    Γαλλία: Τρόμος για 30χρονη Influencer – Διαρρήκτες την χτύπησαν, την έδεσαν και την ψέκασαν με χλωρίνη

    Στιγμές τρόμου έζησε η 30χρονη Γαλλίδα Influencer, Σοράγια Ρίφι, όταν διαρρήκτες μπήκαν...

    Από πνιγμό οι θάνατοι των 16χρονων που βρέθηκαν σε ποταμό στην Ξάνθη, σε πένθος οι οικογένειες τους – «Δεν ήξεραν κολύμπι»

    Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δύο 16χρονων, που ανασύρθηκαν...