Survivor: Η μεγαλύτερη έκπληξη φέτος – Ποιος παίκτης αποχωρεί

    Ημερομηνία:

    Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (14/3), πέρα από τους απίστευτους καβγάδες στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας τον οποίο κέρδισαν οι Μαχητές και έκαναν το 1-1.

    Στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν οι Σπύρος και Τζο από τους Μαχητές και Βρισηίδα και Κάτια από τους Διάσημους. Εκ των πραγμάτων φαβορί για την αποχώρηση πριν την έναρξη της ψηφοφορίας και σύμφωνα με την παρουσία τους στο ριάλιτι επιβίωσης ήταν η Τζο Μαριδάκη από τους «μπλε», όμως το τηλεοπτικό κοινό είχε άλλη γνώμη και έριξε τη «βόμβα».

    Η Κάτια Ταραμπάνκο θα είναι εκείνη που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά από έναν μήνα παρουσίας. Για δεύτερη χρονιά η περιπέτειά της στο Survivor ήταν σύντομη, καθώς πέρσι αποχώρησε νωρίς για λόγους υγείας, ενώ φέτος δεν έδειξε στο ελάχιστο τη δυναμική που είδαμε στον προηγούμενο κύκλο, στα αγωνίσματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εκτός Top 25 ο Τσιτσιπάς για πρώτη φορά μετά το 2018

    Ο πρόωρος αποκλεισμός του Στέφανου Τσιτσιπά από το Roland Garros 2025 είχε...

    Κυψέλη – Μεροκάματο του τρόμου: Στον ΑΝΤ1 μιλά το θύμα της άγριας επίθεσης (βίντεο)

        Της Φωτεινής Νάσσου   Tρία άτομα χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές εργαζόμενο...

    Έτσι θα σβήσεις 10 χρόνια από τη βιολογική σου ηλικία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%cf%84%cf%83%ce%b9-%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b2%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-10-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7-%ce%b2%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9/