Survivor – Κωσταντίνος Εμμανουήλ: «Η Βρισηίδα σαν να θέλει να χάσουμε για να προστατεύσει τον Σπύρο Μαρτίκα»

    Ημερομηνία:

    Οι εντάσεις στο Survivor κλιμακώνονται και το ειδύλλιο Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου, βρίσκεται στο στο επίκεντρο των συζητήσεων.

    Στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στράφηκε για ακόμη μία φορά εναντίον του φαρμακοποιού, ο οποίος είναι και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

    Ο makeup artist σχολίασε το γεγονός, ότι ο Σπύρος Μαρτίκας συνέχεια ισχυρίζεται πως θέλει να δώσει χώρο σε πιο αποδοτικούς παίκτες, αλλά εξακολουθεί να παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Πιο συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του Survivor:

    «Ο Σπύρος έχει μια εμμονή να θέλει να μείνει στο παιχνίδι, παρόλο που είναι εδώ πέντε μήνες. Είναι από την πρώτη ημέρα εδώ κι εγώ είμαι 2,5 μήνες. Από τη μέρα που ήρθα τον ακούω να λέει θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα μέχρι την ένωση και θα φύγω. Η ένωση έχει περάσει εδώ κι 1,5 μήνα κι ο Σπύρος είναι καρφωμένος εδώ. Λέει συνέχεια θέλω να μείνω άλλη μια εβδομάδα. Hello φίλε το παιχνίδι τελειώνει. Φτάνουμε στον τελικό κι εσύ συνεχίζεις και λες ως ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά ότι θέλεις να μείνεις κι άλλο στο παιχνίδι. Δηλαδή τι θέλεις, να φτάσουμε στο ατομικό, να αγωνίζεσαι με άχαστους παίκτες και να χάνεις μονίμως; Να πάρεις το έπαθλο και να πας σπίτι σου; Χαλάρωσε λιγάκι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ηχηρό μήνυμα της Αθήνας στην Άγκυρα με δύο ασκήσεις του Πολεμικού Ναυτικού νότια της Κρήτης

    Ηχηρό μήνυμα απέναντι στις αναθεωρητικές βλέψεις της Τουρκίας στην...

    Στα όρια τους τα νοικοκυριά: 6 στους 10 μόλις που τα βγάζουν πέρα τον μήνα

    Εξι στους δέκα καταναλωτές στην Ελλάδα δηλώνουν ότι «μόλις τα βγάζουν...

    Το Ντουμπάι ξεπερνά το Λας Βέγκας στον τουρισμό (γράφημα)

    Παρά την μεγάλη γεωγραφική απόσταση που τις χωρίζει, το Ντουμπάι και...

    Η Σμαράγδα και η «ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ» ομάδα έρχονται στην Πάτρα!

    Μετά από μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων στην Αθήνα, η...