Survivor: Οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο… πόλεμος της καρύδας

    Ημερομηνία:

    Οι Βρισηίδα Ανδριώτου και Μυριέλλα Κουρεντή από τους Διάσημους και οι Σπύρος Μαρτίκας και Γιάννης Τσολάκης από τους Μαχητές είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor μετά και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, στο οποίο οι κόκκινοι επικράτησαν με 10-6 των μπλε.

    GLEARNET

    Οι καυγάδες και οι στρατηγικές κυριάρχησαν σε ακόμα ένα επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το γεγονός μάλιστα ότι οι Διάσημοι έβγαλαν στον τάκο την Βρισηίδα και έστειλαν στον… κουβά τους Μαχητές που πόνταραν στην Μυριέλλα ήταν κάτι που δεν περίμενε η Σοφιάνα.

    Φλίγκος

    Στους Μαχητές είχαν άλλα θέματα να διαχειριστούν. Μια καρύδα αποτέλεσε αφορμή για μεγάλο καυγά μεταξύ του Γιώργου Κατσαούνη και του Σπύρου Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός αποκάλεσε «βλάκα» τον αγρότη και έγινες χαμός.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Η Περιφέρεια κάνει διαγραμμίσεις… (φωτό)

    Εγραψε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Φωκίων Ζαϊμης: Συνεχίζονται οι διαγραμμίσεις οδοστρώματος...

    Αποθεώθηκαν οι «ΌρΝθες»- Οι «ΣΦήγΚΕΣ» έκλεψαν την παράσταση στους 38ους Θεατρικούς Αγώνες

    Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα αποθέωσε το κοινό τις...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο Τσίρκα! Ανείπωτος πόνος – Σήμερα η κηδεία

    Θρήνος για τον 21χρονο Νίκο - Ανδρέα Τσίρκα! Στο...

    Ο Γυάλινος Δρομέας: Η πιο εξελιγμένη λιμουζίνα που αφήνει πίσω της την Rolls Royce

    Το μέλλον δεν είναι πια αυτό που ήταν, λέει...