Survivor: Πρόσωπο έκπληξη από το «Παρά πέντε» βγάζει εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο;

    Ημερομηνία:

    Με γοργούς ρυθμούς φαίνεται πως προετοιμάζεται η επιστροφή του Survivor στον ΣΚΑΪ με το ξεκίνημα του νέου έτους. Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να μην πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, το ενδιαφέρον όμως παραμένει στο ποιους επώνυμους θα δούμε στις εξωτικές παραλίες.

    Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες πως έχουν δεχθεί πρόταση από την εταιρεία παραγωγής για να συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης, με πρώτο και πιο ακριβοπληρωμένο – εάν δεχόταν – αυτό της Ιωάννας Τούνη.

    Σήμερα, ωστόσο, έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα στην λίστα των Διασήμων. Ο λόγος για την αγαπημένη ηθοποιό, που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Αγγέλας στην επιτυχημένη σειρά, «Παρά Πέντε», Αγγελική Λάμπρη.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Άγριες Μέλισσες

    «Την θυμάστε την Αγγέλα του Παρά Πέντε που έκανε και ένα πέρασμα από τις Άγριες Μέλισσες ως η μητέρα του Άγγελου; Η ηθοποιός θα είναι η πρώτη διάσημη που θα μπει στο αεροπλάνο στις 18/12 για το Survivor» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ντέπτυ Γκολεμά στο Secret των Παραπολιτικών. «Κοντά της ο Τριαντάφυλλος ο τραγουδιστής και, πιθανόν, ο Πάνος Καλλίδης».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...