Survivor: Στο πάρτι της ένωσης η Dua Lipa;

Ημερομηνία:

Το Survivor φέτος έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος αναμένεται από τους τηλεθεατές η ένωση των δύο ομάδων, με την οποία θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την ανάδειξη του νικητή.

PHILOXENIA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» την Παρασκευή που μας πέρασε η πολυαναμενόμενη ένωση θα γίνει στις 11 Απριλίου και πολλά θα αλλάξουν στο ριάλιτι επιβιώσης του Σκάι.

Πριν από λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν ένα μεγάλο όνομα παγκοσμίου φήμης να εμφανίζεται στην γιορτή που θα στηθεί στον Άγιο Δομίνικο για την ένωση των ομάδων, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμη από την πλευρά της παραγωγής.

Όμως, το απόγευμα του Σαββάτου ο λογαριασμός του Instagram «Soula Glamorous» έκανε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ανέφερε πως έχει μια πληροφορία ότι στο πάρτι της ένωσης θα τραγουδήσει η Dua Lipa, μία από τις πιο πετυχημένες και δημοφιλής τραγουδίστριες αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι τελικά θα γίνει στην ένωση των δύο ομάδων στο Survivor!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Πάτρα στον παγκόσμιο χάρτη της ποίησης

Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως...

Πάτρα: Το σιντριβάνι της Τριών Ναυάρχων… καταβρέχει τους πολίτες

Πρόβλημα έχει προκύψει στο σιντριβάνι στη συμβολή των οδών...

Πάτρα: Θρησκευτική πανήγυρις στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Πατρών

Με ιδιαίτερη πνευματική χαρά προσκαλεί και φέτος τον κόσμο...