Survivor: Το τσίμπημα του σκορπιού, οι εντάσεις και η τρίτη σερί ήττα των «Διάσημων»

    Ημερομηνία:

    Ούτε το τσίμπημα του σκορπιού δεν στάθηκε ικανό να ανακόψει τη φόρα των «Μαχητών» από το να πετύχουν την τρίτη σερί τους νίκη επι των «Διάσημων», αυτή τη φορα με 10-5 και να κερδίζουν για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα την ασυλία στο  Survivor 4.

    Πριν το αγώνισμα του τοτέμ η ομάδα των «Μαχητών» φάνηκε πως θα έχει απώλειες, καθώς η Έλενα Κρεμλίδου ένιωσε αδιαθεσία, ενώ ειχε προηγηθεί τσίμπημα σκορπιού στα… απόκρυφα του Κώστα Παπαδόπουλου. Ο 36χρονος ζαχαροπλάστης όμως κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα, όπως και η «Μαριπόσα» , οι οποίοι τελικά συμμετείχαν στον αγώνα. Αντίθετα εκτός έμεινε η Άννα Μαρία Βέλλη από την ομάδα των Διάσημων λόγω τραυματισμού στην πατούσα.
    Η μάχη του τοτέμ 

    Στο αγώνισμα το οποίο διεξαγόταν μέσα σε ένα ρινγκ, οι παίκτες έπρεπε ισορροπώντας το δικό τους τοτέμ να ρίξουν το τοτέμ του αντιπάλου χωρίς όμως να σπρώξουν, να κλωτσήσουν ή να αρπάξουν τον αντίπαλό του.
    Ένα αγώνισμα που θύμιζε αντικρυστό χορό και απαιτούσε καλή ισορροπία, αντοχή και υπομονή, κάτι που όπως φάνηκε ειχαν οι «Μαχητές» με τους «Διάσημους» να βρίσκουν νίκες από τον ψηλό της παρέας τον Γιώργο Κοψιδά που εκμεταλλεύτηκε τα μακριά του χέρια, αλλά και απο το μοντέλο της ομάδας  Κάτια Ταραμπάνκο.
    Ωστοσο δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη απο τον παίκτη που λόγω της εμπειρίας του σε ρινγκ ολοι θα πόνταραν πάνω του. Ο επαγγελματίας πυγμάχος της ομάδας Μιχάλης Αρναούτης  ηττήθηκε, καθώς  δέχθηκε δυο φορές…νοκ ντάουν από έναν δικηγόρο, τον Κρις Σταμούλη.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναίκα δημιούργησε online εφαρμογή γνωριμιών για χήρους και χήρες

    Μια γυναίκα από τη Βρετανία δημιούργησε μια εφαρμογή γνωριμιών για χήρες...

    Μήπως γεννηθήκατε για να είστε μόνες; Οι θέσεις των πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας που το αποδεικνύουν

    Λένε πως η αγάπη κρύβεται στα πιο παράξενα σημεία, αλλά υπάρχουν...

    Υψιστη τιμή για τον Νεκτάριο Φαρμάκη! Δείτε με τι τιμήθηκε! Φωτό

    Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στιγμή συγκίνησης και μοναδικής τιμής,...

    Καταιγίδα προστίμων 350 ευρώ για αυτά τα αξεσουάρ των αυτοκινήτων

    Ανάμεσα στα πλέον «επικίνδυνα» ή «παραβατικά» αξεσουάρ που στοχοποιούνται...