Survivor: Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας ζουν τον απόλυτο έρωτα – Τα καυτά φιλιά τους στη θάλασσα

    Ημερομηνία:

    Το Survivor συνεχίζεται κανονικά, με το επεισόδιο της Κυριακής (22/05) να κάνει γνωστό τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ωστόσο πέραν του άγχους της επιβίωσης που έχουν οι παίκτες του ριάλιτι, ταυτόχρονα υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν πανευτυχείς και ερωτευμένοι.

    Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρος Μαρτίκας είναι μαζί και δεν το κρύβουν και φυσικά όταν βρίσκουν την ευκαιρία απομονώνονται και ανταλλάζουν καυτά φιλιά.

    Μετά από ένα ματσάρισμα στο επεισόδιο της Κυριακής (22/5), ο Σπύρος και η Βρισηίδα βρήκαν την ευκαιρία να μείνουν για λίγο μόνοι τους, αδιαφορώντας για τις δεκάδες κάμερες που τους απαθανατίζουν. Έτσι, φιλήθηκαν και ύστερα ο καθένας τους πήγε στην ομάδα του όπως όφειλε για να συνεχίσουν τον αγώνα.

    Φυσικά, χάρισαν στις κάμερες όμορφα και άκρως τρυφερά ενσταντανέ τους που αποδεικνύουν ότι είναι πολύ ερωτευμένοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...