Σύγχρονο πομποδέκτη – δωρεά της Π.Ε. Αχαΐας παρέδωσε στους Ραδιοερασιτέχνες ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης

Ημερομηνία:

Στην έδρα της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου στην Πάτρα βρέθηκε την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2025,  ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, παραδίδοντας έναν σύγχρονο πομποδέκτη με τον εξοπλισμό του, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε καταστάσεις ανάγκης.

Η απόφαση για την παραχώρηση του σύγχρονου αυτού εξοπλισμού εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αχαΐας με τους ραδιοερασιτέχνες της περιοχής, οι οποίοι είναι παρόντες σε κάθε έκτακτο γεγονός, συνδράμοντας στην σταθερότητα των επικοινωνιών και αποκαθιστώντας προβλήματα σε περιπτώσεις που χρειάζεται.

Ο Αντιπεριφερειάρχης παρέδωσε τον εξοπλισμό στον Πρόεδρο της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου Γιώργο Αντωνόπουλο και στα μέλη του Δ.Σ., σημειώνοντας πως από την πλευρά της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικά της Πολιτικής Προστασίας σηματοδοτείται με αυτόν τον τρόπο η σημασία που δίνεται στην συνεργασία με όλους τους φορείς που είναι παρόντες στην αντιμετώπιση έκτακτων γεγονότων.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζαΐμης: «Η παραχώρηση του ηλεκτρονικού αυτού εξοπλισμού στην Ένωση Ραδιοερασιτεχνών, είναι μία ελάχιστη προσφορά από την πλευρά την δική μας στους ραδιοερασιτέχνες τους οποίους θεωρούμε συνεργάτες μας, ειδικά όταν θα χρειαστεί να εγγυηθούμε τις επικοινωνίες σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Είμαστε έμπρακτα δίπλα στους ραδιοερασιτέχνες γιατί και εκείνοι είναι διαρκώς δίπλα σε εμάς, αλλά κυρίως στην κοινωνία και τους πολίτες και το έχουν αποδείξει οποτεδήποτε χρειάστηκε σε έκτακτα και συχνά δύσκολα γεγονότα.

Η διαφύλαξη των επικοινωνιών και η άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων είναι πάντα κρίσιμη τις ώρες που ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας και γενικότερα της Πολιτείας, επιχειρεί σε ένα έκτακτο γεγονός.

Με αυτή την προσφορά μας προσπαθούμε να διευκολύνουμε το έργο των ραδιοερασιτεχνών μας. Είναι ένα έργο με πρακτική αξία και κοινωνικό αποτύπωμα το οποίο οφείλουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε με κάθε τρόπο».

Σύγχρονο πομποδέκτη – δωρεά της Π.Ε. Αχαΐας παρέδωσε στους Ραδιοερασιτέχνες ο Αντιπεριφερειάρχης Φ. Ζαΐμης

 

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ρόμπερτ Κέλκερ Κέλι: Οι δραματικές τελευταίες ώρες του 62χρονου ηθοποιού – Αρνήθηκε να πάει στο νοσοκομείο και πέθανε

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές του Ρόμπερτ...

Γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ νυχτοπερπάτησε με τον αδελφό της

Οχαμογελαστός κύριος της φωτογραφίας είναι αδελφός γνωστής κυρίας της...

Γεννητούρια! Τρισευτυχισμένο γνωστό ζευγάρι κρατάει στην αγκαλιά το πρώτο του παιδί

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του βιώνει γνωστό...

Ελληνίδες ηθοποιοί πόζαραν για μία αναμνηστική φωτογραφία και έγιναν viral

Οι δύο κυρίες πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία και...