«Συγγνώμη, fans, μπήκε κλέφτης στο σαλόνι μου»

    Ημερομηνία:

    Η τηλεοπτική σταρ της Αμερικής Suzanne Somer και ο σύζυγός της κόντεψαν να πάθουν κόλπο όταν είδαν ένα εισβολέα να μπαίνει ταραγμένος σπίτι τους.

    Όλα ξεκίνησαν ένα χαλαρό βράδυ, όταν η Suzanne έκανε ένα σεμινάριο μακιγιάζ στο Facebook Live για τους ακολούθους της στο σπίτι της στο Παλμ Σπρινγκς.

    Ξαφνικά, κάποιος εισβολέας μπήκε στο σαλόνι και εκτυλίχθηκε μια σκηνή απείρου κάλλους με την κάμερα ανοιχτή, μπροστά σε χιλιάδες φαν.

    Ο σύζυζγος της Suzanne, ο Άλαν Χάμελ, συγκράτησε τον εισβολέα, ο οποίος φαινόταν τρομοκρατημένος και μπερδεμένος, λέγοντας ασυνερτησίες περί φαντασμάτων που τον κατέτρυχαν και τον οδήγησαν σε αυτή την παράνομη πράξη.

    Η Suzanne προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη και τον ρωτά το όνομά του, για να πάρει την απάντηση:  Aaron Carpenter. Του λέει όσο πιο ήρεμα μπορεί ότι πρέπει να φύγει αμέσως.

    Δείτε την επική  αντίδραση της Suzanne καθώς απενεργοποιεί την κάμερα για να μιλήσει με τον Carpenter- ρίχνει μια δραματική, φοβισμένη ματιά στην κάμερα καθώς κοιτάζει πίσω.

    Ο εισβολέας φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά δεν μοιάζει ιδιαίτερα απειλητικός, καθώς μάλιστα ζητά συγγνώμη για τη διακοπή του live της!

    Κάποια στιγμή της λέει ότι έχει ένα δώρο για εκείνη, αλλά η Suzanne λέει ότι δεν ενδιαφέρεται.

    https://etcanada.com/news/744062/suzanne-somers-interrupted-by-intruder-in-the-midst-of-livestream-makeup-tutorial/

    Τελικά έφυγε από το σπίτι και η Suzanne ανακοινώνει ότι θα καλέσει αστυνομία. Βέβαια, αμερικάνικα μέσα που ερεύνησαν το περιστατικό, καλώντας το αστυνομικό τμήμα, διαπίστωσαν πως η Suzanne δεν τηλεφώνησε ποτέ για να καταγγείλει το περιστατικό…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μελομακάρονα – Κουραμπιέδες: “Αλμυρές” αυξήσεις για τα παραδοσιακά γλυκά των Χριστουγέννων

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παραδοσιακά γλυκά έχουν αρχίσει...

    Η μέθοδος των 3 λεπτών που μπορεί να δώσει τέλος σε κάθε διαφωνία

    Όσο και αν δεν μας αρέσει να το παραδεχόμαστε,...

    Τι είναι τα «coffee naps» που θεωρούνται πιο αποτελεσματικά από τον καφέ ή τον ύπνο

    Σε μια εποχή όπου η ενέργεια εξαρτάται από ροφήματα...

    «Έχουμε 15 χρόνια να κάνουμε σεξ με τη σύζυγό μου. Δεν τη βλέπω καν γυμνή. Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσουμε;»

    Ηστήλη “sexual healing” είναι μία από τις πιο επιτυχημένες...