Συγκίνηση για την απώλεια του Κωνσταντίνου Δ. Αποστολόπουλου

Ημερομηνία:

Θλίψη σκόρπισε η απώλεια του Κωνσταντίνου Δημ. Αποστολόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών, γαλήνιος και πλήρης ημερών, στη θαλπωρή της κατοικίας του και της οικογενείας του.

Ο εκλιπών υπήρξε ο πνευματικός εμπνευστής και ο άνθρωπος που είχε την πρωτοβουλία και την ψυχή για την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κυδωνιάς Αιτωλοακαρνανίας στο χωριό που ήταν ο τόπος καταγωγής του, αφήνοντας πίσω του ένα έργο πίστης και πνευματικής προσφοράς για τις επόμενες γενεές.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 13:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κυδωνιάς Ναυπακτίας. Η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από ώρα 12.30 το μεσημέρι.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Αναστασία Αποστολοπούλου, είχε αποκτήσει τρία παιδιά και είχε τη χαρά εν ζωή να δει και 4 εγγόνια.

Η είδηση της εκδημίας του Κωνσταντίνου Αποστολόπουλου προξένησε θλίψη και συγκίνηση στην περιοχή ευρύτερα της Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκίνηση για την απώλεια του Κωνσταντίνου Δ. Αποστολόπουλου
Συγκίνηση για την απώλεια του Κωνσταντίνου Δ. Αποστολόπουλου

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ γιόρτασε 15 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε

Δεκαπέντε χρόνια γάμου γιόρτασαν ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και η...

Φίλιππος Καμπούρης: Στο νοσοκομείο με φρουρά – «Δεν υπάρχει απάτη», επιμένει ο δικηγόρος του

Φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Φίλιππος...

Τραγωδία : Βρέθηκε κρεμασμένη 16χρονη κοπέλα

Νεκρή εντοπίστηκε μια 16χρονη κοπέλα στο Μαρούσι την Παρασκευή...