Συγκίνηση για τον θάνατο της Αριστούλας Καραγεώργου με το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο

    Ημερομηνία:

    Συγκίνηση προκάλεσε στο Αγρίνιο η είδηση του θανάτου της Αριστούλας Καραγεώργου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών.

    Γνωστή για το κοινωνικό της έργο, η Αριστούλα Καραγεώργου είχε διατελέσει πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Κοινωνικού Συλλόγου Κυριών Αιτωλοακαρνανίας και στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό συμπολιτών που είχαν ανάγκη.

    Ήταν μητέρα της εικαστικού Ίνας Καραγεώργου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου Νίκου Καραγεώργου.

    Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η κόρη της, Ίνα Καραγεώργου, με μια λιτή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα: «31/10. Η μαμά Αριστούλα “έφυγε”» έγραψε χαρακτηριστικά.

    Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Αριστούλας Καραγεώργου.

    «Με αισθήματα βαθιάς λύπης αποχαιρετούμε την συμπολίτισσα μας η οποία, καθόλη την διάρκεια της ζωής της, πρόσφερε με ευαισθησία και αλτρουισμό στον συνάνθρωπο. Αποχαιρετούμε την Αριστούλα Καραγεώργου που σε δύσκολες εποχές στάθηκε στο πλευρό όσων χρειάστηκαν βοήθεια και έγινε το πρόσωπο της προσφοράς. Συμπαραστέκομαι στον πένθος της Ίνας και του Νίκου και εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι προγραμματίζει ο Δήμος για την τελετή έναρξης!

    Μπορεί η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού 2026 να προγραμματίζεται για τα...

    Έρευνα: Δεν χωράει πια η Αθήνα – 6 εκατ. τα αυτοκίνητα, 2 εκατ. αντέχουν οι δρόμοι

    Οσοι ζουν στην Αθήνα το ομολογούν. Σε αυτή την...

    Πάτρα – Σαρωτικοί έλεγχοι για “μπόμπες”! “Χτύπημα” στο λαθραίο αλκοόλ

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη επιχειρησιακή εκστρατεία της...

    Αναρωτιέστε πόσο στοιχίζει ο καφές στην Ιταλία; Αυτές είναι οι αληθινές τιμές

    Από τον βορρά ως τον νότο, η Ιταλία αφηγείται...