Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο

    Ημερομηνία:


    Άλλη μία συγκινητική στιγμή, γεμάτη δυνατές αναμνήσεις, βίωσε ο πρώτος Δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών της Πάτρας, Γιώργος Παπαθεοδωρόπουλος, Master Καρατε 12 Dan, την Κυριακή το πρωί, στο 3ο reunion που πραγματοποιήθηκε με μαθητές του από την Σχολή Okinawa Karate στο καφέ ΣΤΑΘΜΟΣ.

    Μετά το κλείσιμο ενός κύκλου 40 χρόνων προσφοράς στον τοπικό αθλητισμό και ειδικότερα στην Τέχνη της Αυτοάμυνας, αλλά και στην μεταλαμπάδευση Αρχών, όπως Ήθος και Αλληλοσεβασμός, ο κ. Παπαθεοδώροπουλος αντάλλαξε ευχές για καλή χρονιά και μοιράστηκε ένδοξες στιγμές αθλητικών επιτυχιών αυτής της μακράς διαδρομής με περισσότερους από σαράντα με πενήντα αθλητές του οι οποίοι έδωσαν το «παρών».

     

    Μάλιστα, τους μαθητές του κ. Παπαθεοδωρόπουλου τους περίμενε και μία έκπληξη. Ο Δάσκαλος έφερε τρόπαια αγώνων τα οποία μοίρασε στους αθλητές τους καλώντας τους να τα φυλάξουν ως «κόρη οφθαλμού» όπως κι εκείνος έπραξε τόσα χρόνια τώρα.

     

     

    ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΤΡΟΠΑΙΟ

    ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

     

    Ιδιαίτερη η συγκίνηση και για τον Πατρινό δημοσιογράφο Αχιλλέα Ροδίτη, καθώς το 1981, σε ηλικία 7 ετών, συμμετείχε στην 4μελη ομάδα που έλαβε μέρος σε Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μπρίντεζι της Ιταλίας και κλήθηκε από τον κ. Παπαθεοδωρόπουλο να παραλάβει και να κρατήσει το 1ο τρόπαιο της Σχολής, που ουσιαστικά είναι και το 1ο τρόπαιο Πολεμικών Τεχνών της Πάτρας σε διεθνή συμμετοχή. Ο δημοσιογράφος μετείχε στους  τότε αγώνες του Μπρίντεζι, μαζί με τους αθλητές Βασίλη Βλαχοθανάση, Χρήστο Σμπόνια και Παρασκευά Μπάτσικα, ενώ αντίστοιχο μονόστηλο είχε αφιερώσει η «Π» στην αθλητική της στήλη, τον Μάιο του 1981.

    Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο Συγκίνηση στη 3η συνάντηση αθλητών με τον πρώτο Δάσκαλο Πολεμικών Τεχνών στην Πάτρα, Γ. Παπαθεοδωρόπουλο

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση με τη Μέτσολα: Η ρευστή κατάσταση απαιτεί από την Ευρώπη να ενηλικιωθεί

    Στο Μέγαρο Μαξίμου υποδέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη Ρομπέρτα Μέτσολα, μετά την κοινή...

    Γιατί στις 3 Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία

    Αν και οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά, η δομή των...

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΛΟΥΜΠΗΣ: Δεν θα γίνει η Ελλάδα αποικία των funds

    Του Δημήτρη Παλούμπη* 750 εκατομμύρια χαμένος τζίρος, 1 εκατομμύριο σπίτια...

    Πλημμύρισε και πάλι το το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μετά από την κακοκαιρία Adel

    Η κακοκαιρία Adel προκάλεσε πολλά προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής...