ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ο πατέρας χάρισε ζωή στον γιο

    Ημερομηνία:

    Δώρο ζωής με περίσσια αγάπη έκανε ένας πατέρας στον γιο του. Το «δώρο» έλαβε ένας 30χρονος Αιτωλοακαρνάνας με τη μεταμόσχευση να γίνεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

    Ηταν ένας νεφρός, καθώς ο 30χρονος έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου που βρισκόταν σε υποκατάσταση της νεφρικής λειτουργίας του για αρκετά έτη.

    Η μεταμόσχευση νεφρού από ζώντα δότη πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Λήπτης του μοσχεύματος ήταν νεαρός άνδρας 30 ετών, με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου, που βρίσκονταν σε υποκατάσταση της νεφρικής λειτουργίας του από αρκετά έτη.

    Σύμφωνα με το ΠΓΝΙ, η μετεγχειρητική κατάσταση, τόσο του δότη, όσο και του λήπτη κρίνεται ως αρίστη, με ταυτόχρονη ικανοποιητική λειτουργία του νεφρικού μοσχεύματος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παναγιώτης Πανταζής: Συνεχίζει ακάθεκτος στα επαγγελματικά ρινγκ

    Ο Παναγιώτης Πανταζής συνεχίζει την πορεία του στα επαγγελματικά ρινγκ...

    Πάτρα: Το Welcome to UP 2025 άφησε ισχυρό αποτύπωμα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Μεσολόγγι και ανέβασε τον πήχη για το μέλλον

    Απολογισμός της φετινής διοργάνωσης, με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων...

    Πάτρα: Νταλίκα χτύπησε γυναίκα με δίκυκλο – Στο ίδιο σημείο είχε εκσφενδονιστεί ο αδελφός της… από το παράθυρο ΙΧ – φωτό

    Tροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Γλαύκου και Ακρωτηρίου...

    Γιατί αύριο 3 Δεκεμβρίου δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία

    Αν και οι σχολικές μονάδες θα λειτουργήσουν κανονικά, η δομή των...