Συγκινητικό βίντεο: Καγκουρό ευχαριστεί τον άνθρωπο που το έσωσε από την παγωμένη λίμνη

Ημερομηνία:

Μια συγκινητική στιγμή στη διάσωση ενός καγκουρό στην Καμπέρα της Αυστραλίας κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

PHILOXENIA

Τρεις άνδρες βρήκαν ένα καγκουρό να στέκεται μόνο του στη λίμνη Burley Griffin στην Καμπέρα και αμέσως αποφάσισαν να μπουν στα παγωμένα νερά και να ρισκάρουν ακόμα και να τραυματιστούν για να σώσουν το θηλαστικό που είχε παγιδευτεί εκεί.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ο Ντέιβιντ Μπόιντ και ακόμα ένας άνδρας πλησιάζουν με προσοχή το καγκουρό έχοντας τα χέρια τους τεντωμένα. Το ζώο μοιάζει σαστισμένο αλλά μένει τελείως ακίνητο επιτρέποντας στους δύο άνδρες να το σηκώσουν στα χέρια τους και να το μεταφέρουν στην ξηρά. Ένας τρίτος άνθρωπος το πιάνει για να το βοηθήσει να σταθεί και όταν το καγκουρό τα καταφέρνει απλώνει το πόδι του στο χέρι ενός από τους διασώστες του σαν να θέλει να τον ευχαριστήσει.

Το βίντεο έχει γίνει viral στα social media, με εκατοντάδες χρήστες να συγχαίρουν τους άνδρες που το έσωσαν. «Τα νερά πρέπει να ήταν παγωμένα, μπράβο που σώσατε το καγκουρό» έγραψε κάποιος χρήστης. «Μπράβο σας και πόσο ωραίο είναι που σας είπε ευχαριστώ» έγραψε κάποιος άλλος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Σοκαριστικό τροχαίο – Τραυματίστηκε και 11χρονο παιδί – βιντεο

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι...

Θανατική ποινή σε γνωστή παρουσιάστρια και 11 ακόμη άτομα για ναρκωτικά

Η πορεία της γνωστής Αιγύπτιας παρουσιάστριας Σάρα Χαλίφα έλαβε μια δραματική...

Τα πέντε στάδια που περνά κάθε σχέση, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες, δύσκολες και απαιτητικές. Είναι, όμως,...

Πάτρα Η πεζοπορία για την Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού – φωτο

Eγραψε ο φωτοπορεπόρτερ Οδυσσέας Ξεριζωτής: Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...