Συγκλόνισε στην παρέλαση η σχολή που φοιτούσε το θύμα των Τεμπών Κλαούντια Λάτα – «Από ψηλά σκοπιά φυλάς για όλους εμάς»

Ημερομηνία:

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, όταν συμφοιτητές της Κλαούντια Λάτα, ένα από τα νεότερα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη, την τίμησαν με έναν ξεχωριστό τρόπο, δύο χρόνια μετά το δυστύχημα.

Η Κλαούντια Λάτα, η οποία έχασε τη ζωή του μόλις στα 21 της χρόνια στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, φοιτούσε στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ). Οι συμφοιτητές της, περνώντας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην παραλιακή Μεγάλου Αλεξάνδρου, φώναξαν το όνομά της και κάποιους στίχους.

«Ήσουν μικρή, πολύ μικρή, είκοσι ενός ετών,

όμορφη σαν άγγελος, ζωγραφιστός

μα χάθηκες σε μια στιγμή

επάνω στις ράγες αυτές

που έσβησαν κι άλλες ψυχές.

Και τώρα εσύ από ψηλά

σκοπιά φυλάς για όλους εμάς.

Γι’ αυτό κι εγώ δε σε ξεχνώ,

Κλαούντια σε αγαπώ!»

Το σχετικό βίντεο κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αναρτήθηκε και από τη διαδικτυακή ομάδα Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά & θεία ΔΗΜΗΤΡΑ χήρα ΔΙΟΝ....

Νίκος Παπαθανάσης: 39,9 εκατ. ευρώ για νέο σωφρονιστικό κατάστημα στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας

Κατασκευή νέου Σωφρονιστικού Καταστήματος στη Μεγαλόπολη εντάχθηκε στο Ειδικό...

Στο στόχαστρο μπαίνει και η αλυσίδα Bread Factory – Στο «μικροσκόπιο» τα POS και οι αποδείξεις

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται τα Bread Factory, καθώς...

Ανακοινώθηκαν τα Βραβεία Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών 2026 – Οι μεγάλοι νικητές της χρονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος η Τελετή Απονομής...