Συγκλονίζει η μητέρα της Καρολάιν: Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή

    Ημερομηνία:

    Την πλήρη επιμέλεια του παιδιού της δολοφονημένης από τον σύζυγό της, Καρολάιν, αναμένεται να διεκδικήσει η οικογένειά της.

    Αυτό έκανε γνωστό συνήγορος της οικογένειας όπως είπε ο ίδιος στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον Θανάση Χαρμάνη το οικογενειακό περιβάλλον της Καρολάιν στην Αλόννησο είναι απολύτως κατάλληλο τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια της ανατροφής του παιδιού.

    Ο δικηγόρος μετέφερε μάλιστα και μια δήλωση της μητέρας της 20χρονης: «Μου πήρε το παιδί μου, εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή για μένα» δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της Καρολάιν, όπως είπε ο δικηγόρος της.

    Ο κ. Χαρμάνης έκανε γνωστό ότι οι δύο οικογένειες έχουν μεταξύ τους επικοινωνία για το παιδί και ότι υπάρχει διάθεση συναίνεσης αλλά εάν τελικά δεν καταλήξουν σε κάποια συναινετική λύση, θα κατατεθεί, από πλευράς της οικογένειας της Καρολάιν, αίτημα για την ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στη γιαγιά.

    “Καταλαβαίνετε ότι το εγγόνι αυτό θα είναι μια παρηγοριά για εκείνους” τόνισε και πρόσθεσε: “Ο καιρός περνάει, το παιδί αυτό κάποια στιγμή θα αρχίσει να ζητά απαντήσεις και τότε θα χρειαστούμε και τη βοήθεια ειδικών για να μπορέσει να επανέλθει και να ισορροπήσει ψυχικά”.

    Σε ερώτηση για την “επιθετική συμπεριφορά” που καταλογίζει στην 20χρονη ο κατ΄ ομολογία δολοφόνος, ο κ. Χαρμάνης απάντησε:

    “Φυσικά ο κατηγορούμενος μπορεί να ισχυριστεί οτιδήποτε νομίζει ότι τον βοηθά, αλλά οποιοσδήποτε ισχυρισμός για το παρελθόν και για το εάν υπήρχαν προστριβές μεταξύ τους, δεν μπορεί να τον βοηθήσει”.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων, στις Βρυξέλλες, οΠεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης

    Στις Βρυξέλλες θα μεταβεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος...

    Ο δράστης του διπλού φονικού στη Φοινικούντα φαίνεται να είχε συνεργό – Βίντεο δείχνει το μηχανάκι να φτάνει με δύο άτομα στο κάμπινγκ

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το διπλό φονικό στο κάμπινγκ της Φοινικούντας, με τις...

    Χιούστον: Αυξάνονται οι φόβοι για δράση serial killer μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 16 πτωμάτων

    Ο εντοπισμός τουλάχιστον 16 πτωμάτων σε κόλπους στο Χιούστον φέτος, προβληματίζει...

    Αχαϊα: Ενας χρόνος χωρίς τον Δημήτρη Καλογερόπουλο – φωτό

    Η ΑχαΊα τίμησε τον αείμνηστο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο,. Στο...