Συγκλονίζει νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» – Κρατούσε αιχμάλωτο τον γιο της για… 28 χρόνια!

    Ημερομηνία:

    Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου μια μητέρα συνελήφθη και κατηγορήθηκε ότι κρατούσε τον γιο της φυλακισμένο για 28 χρόνια στο διαμέρισμά τους.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ένας συγγενής της οικογένειας υποψιαζόταν ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι εισέβαλε στο σπίτι αντικρίζοντας σε άθλια κατάσταση τον πλέον 41χρονο άνδρα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές εντόπισαν τον άνδρα σε άσχημη κατάσταση, με την εισαγγελέα της Στοκχόλμης Έμμα Όλσον να δηλώνει πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

    GLEARNET

    Σουηδικά Μέσα Ενημέρωσης, επικαλούμενα τον συγγενή που τον βρήκε, ανέφεραν ότι ο άνδρας βρέθηκε στο πάτωμα, χωρίς δόντια, ανίκανος να μιλήσει και γεμάτος με πληγές.

    Η εφημερίδα Expressen μετέδωσε ότι ο γιος της 70χρονης απομακρύνθηκε από το σχολείο σε ηλικία περίπου 12 ετών. «Βρέθηκε δίπλα σε δύο ημερολόγια από το 1995 και το 1996 στον τοίχο του διαμερίσματος», γράφει η εφημερίδα.

    Η μητέρα πάντως αρνείται τις κατηγορίες για παράνομη φυλάκιση και σοβαρές σωματικές βλάβες, δήλωσε η εισαγγελέας της Στοκχόλμης.

    «Εξετάζουμε για πόσο καιρό ήταν φυλακισμένος, αλλά υποθέτουμε ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το 6ο KinoFest – Φεστιβάλ Γερμανόφωνου Κινηματογράφου, 24-28/9 στην Achaia Clauss

    Τo μοναδικό γερμανόφωνο Φεστιβάλ στην Ελλάδα επιστρέφει από τις...

    Πάτρα: Ποιες περιοχές δεν θα έχουν νερό το Σαββατοκύριακο λόγω διακοπών… ΔΕΗ

    Λόγω προγραμματισμένων διακοπών ρεύματος από την ΔΕΗ σε κεντρικά...

    Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Συνήθως οι μεγάλες αγάπες ξεκινούν από έντονο μίσος

    Από προσωπική εμπειρία του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέφερε ότι οι μεγάλες...