Όπως ανέφερε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», η σύζυγός του, η οποία έδινε επί χρόνια μάχη με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια μετά από θεραπεία τύπου πλασμαφαίρεσης, όπου οδηγήθηκε αναζητώντας μια διαφορετική προσέγγιση για την ασθένειά της.
Όπως ανέφερε «η γυναίκα μου είχε καρκίνο ωοθηκών μια 20ετία και πήγαινε καλά με χημειοθεραπείες και χειρουργεία. Κλασικά. Βρήκε ένα κέντρο στα Σκόπια. Της είπα: Στα Σκόπια υπάρχει Χάρβαρντ και δεν το ήξερα; Έγινα λίγο ρατσιστής. Και μάλιστα ζητούσε λεφτά. Ήταν κέντρο το οποίο είχε παράρτημα στη Φλώρινα και ζητούσε να βάλουμε λεφτά στην τράπεζα των Σκοπίων. Εγώ είπα: Δεν θα περάσω στο παράλογο και το μεταφυσικό. Δεν ξαναμιλάμε γι’ αυτό το θέμα, ούτε να το ξανακούσω. Η ίδια όμως βρήκε τρόπο να πάει, πλήρωσε στην αρχή 32.000 στην τράπεζα των Σκοπίων και μετά έμεινε δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Έφυγε από εμένα, χωρίσαμε τότε. Υπολογίζω ότι έδινε 6.000 ευρώ την εβδομάδα. Από περιέργεια και μόνο ο μικρός μου γιος μπήκε, είδε το ιατρείο και μου είπε: Μπαμπά, μην πας εκεί, θα τους δείρεις. Είναι απαράδεκτο».
Οι σπηλιές στη Βιέννη και τα μανιταροχάπια της Μάλτας
Σε ερώτημα που του έγινε γιατί δεν ανέφερε την υπόθεση στις Αρχές σημείωσε μεταξύ άλλων:
«Δεν μπορούσα να το καταγγείλω, η ίδια δεν ήθελε. Μάλιστα ο δικηγόρος μου μού είπε να μην ασχοληθώ, γιατί θα μπλέξω. Της κόστισε γύρω στις 100.000 ευρώ αυτή η ιστορία. Το κύκλωμα αυτό ξεκινούσε από τη Θεσσαλονίκη, πήγαινε στη Βιέννη, όπου υπήρχε ένα είδος μουσουλμάνου παπά, βεζίρη, όπου σε έβαζε σε μια σπηλιά, «απομαγνήτιζε» τα κύτταρά μας, όπως λέγανε. Εκεί πλήρωνες 20-30 χιλιάδες. Μετά το κύκλωμα πήγαινε στη Μάλτα, όπου υπήρχε παραγωγή μανιταροχαπιών τα οποία σου άλλαζαν τη διάθεση. Μια φορά πήρα ένα ως γιατρός και λιποθύμησα. Όταν ξύπνησα δεν θυμόμουν τίποτα. Αυτά τα χάπια τα πουλούσαν γύρω στα 120 ευρώ το κουτάκι».
«Έφυγε μέσα σε δύο μήνες»
«Έκανε αυτό το ταξίδι του Οδυσσέα η μακαρίτισσα. Δεν ήθελε να ακούσει κλασικό γιατρό με τίποτα. Μίσησε την κλασική ιατρική. Έφυγε μέσα σε δύο μήνες, με φρικτούς πόνους, με μεταστάσεις που έβγαιναν έξω από το δέρμα της», σημείωσε ο κ. Κωνσταντινίδης και ανέφερε πως αυτό το ιατρείο πιθανότατα να λειτουργεί ακόμα σήμερα.



