ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ” ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ: Δείτε τι έκαναν για να τιμήσουν τους πεσόντες

    Ημερομηνία:

    Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου υπηρετούσαν οι αδικοχαμένοι πιλότοι, Στάθης Τσιτλακίδης και Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

    GLEARNET

    Οι τρόποι που επέλεξαν να αποδώσουν τιμές στους δύο νεκρούς, προκαλούν ανατριχίλα. Σε ατμόσφαιρα κατανυκτικής σιωπής απογειώθηκε ένα «Phantom F – 4» και οι δύο χειριστές του έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες.

    Φλίγκος

    Απέδωσαν την τιμή που όλοι ένιωθαν ως την πλέον ενδεδειγμένη. Αμέσως μετά, όλοι κατευθύνθηκαν στον χώρο των σωστικών, όπου βρίσκονται οι φοριαμοί των άτυχων πιλότων, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι.

    Πλέον τα δύο ντουλάπια, του Στάθη και του Μάριου – Μιχαήλ, θα παραμείνουν ανέπαφα (για πολύ καιρό), ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ισραήλ: Ο «τελευταίος ηγέτης της Χαμάς», είναι νούμερο 1 στόχος της επίγειας επιχείρησης στη Γάζα

    Με την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης «Άρματα του Γεδεών...

    ΔΕΥΑΠ: Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης αύριο Τετάρτη

    Εργασίες σύνδεσης νέου δικτύου ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη...

    Πάτρα – Υγειονομική “βόμβα” στην Τέρψη: Βουνά από σκουπίδια στη συμβολή Αμβρακίας και Πρέσπας (φωτο+video)

    Σκουπίδια κάθε λογής, καναπέδες, έπιπλα και βουνά από χορτάρια...

    ΟΠΕΚΑ: Αιτήσεις έως 30 Οκτωβρίου για το επίδομα 600 ευρώ – Οι δικαιούχοι

    Στη διάθεση των δικαιούχων παραμένει η ψηφιακή πλατφόρμα που αφορά στη χορήγηση της εισοδηματικής...