ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ “ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ” ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ: Δείτε τι έκαναν για να τιμήσουν τους πεσόντες

    Ημερομηνία:

    Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου υπηρετούσαν οι αδικοχαμένοι πιλότοι, Στάθης Τσιτλακίδης και Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

    Οι τρόποι που επέλεξαν να αποδώσουν τιμές στους δύο νεκρούς, προκαλούν ανατριχίλα. Σε ατμόσφαιρα κατανυκτικής σιωπής απογειώθηκε ένα «Phantom F – 4» και οι δύο χειριστές του έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες.

    Απέδωσαν την τιμή που όλοι ένιωθαν ως την πλέον ενδεδειγμένη. Αμέσως μετά, όλοι κατευθύνθηκαν στον χώρο των σωστικών, όπου βρίσκονται οι φοριαμοί των άτυχων πιλότων, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι.

    Πλέον τα δύο ντουλάπια, του Στάθη και του Μάριου – Μιχαήλ, θα παραμείνουν ανέπαφα (για πολύ καιρό), ακολουθώντας πιστά την παράδοση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...