Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο – Πήρε φωτιά το όχημα και έσωσε 30χρονο ο οδηγός του λεωφορείου! Στο Ρίο νοσηλεύεται

    Ημερομηνία:

    Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού την  Τρίτη 8 Νοεμβρίου, τα ξημερώματα, περί τις 04:20 συγκεκριμένα.

    Πρόκειται για πλαγιομετωπική σύγκρουση ΙΧ οχήματος με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας που- σύμφωνα με τις πληροφορίες- εκτελούσε το δρομολόγιο Αγρίνιο-Αθήνα.

    Επικράτησε στο σημείο μεγάλη αναστάτωση ενώ μετά τη σύγκρουση το όχημά παραδόθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

    Ο οδηγός του, ηλικίας 30 ετών, τραυματίστηκε και έχει πλέον διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Σημειωτέον πως ήταν ο οδηγός του λεωφορείου που τον απεγκλώβισε απο το φλεγόμενο όχημα.

    Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Τροχαίας Μεσολογγίου  που ενεργεί την έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος και της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητέρα Τερέζα: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τη σκοτεινή πλευρά της μοναχής

    Μητέρα Τερέζα: Αγία, αμαρτωλή ή και τα δύο; Αυτό...

    Σας απορρίπτουν στο φλερτ; Υπάρχει τεχνική για σίγουρο αποτέλεσμα

    Πολλοί και πολλές που ρίχτηκαν στον στίβο της ερωτικής...

    Single ladies: Αυξάνονται οι ανύπαντρες γυναίκες που παραδίδουν μαθήματα ευτυχίας

    Γεροντοκόρη. Ανύπαντρη. Άτεκνη κυρία με γάτες. Εδώ και κυριολεκτικά αιώνες,...

    ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ! Απρόσεκτος ο γιατρός στα Ζαρουχλέϊκα!

    Εγινε viral το πρόβλημα που αντιμετώπισε γιατρό στα Ζαρουχλέϊκα....