Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Ημερομηνία:

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων μαρκών, καθώς και ένας ασκός με 20 κιλά αλκοολούχου ποτού αγνώστου είδους και αλκοολικού βαθμού κατασχέθηκαν σε επιχείρηση της αστυνομίας στην Ηλεία.

    Χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας, σε συνεργασία με την ομάδα ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

    Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητο και την οικία του κατηγορούμενου συνολικά 106 φιάλες αλκοολούχων ποτών και έναν ασκό με μεγάλο όγκο αλκοολούχου υγρού. Τα ποτά φέρουν ετικέτες γνωστών μαρκών, ενώ το περιεχόμενό τους είναι αμφιβόλου προέλευσης και ποιότητας.

    Η Χημική Υπηρεσία Πατρών ανέλαβε τη διενέργεια εργαστηριακών ελέγχων, ενώ τα κατασχεθέντα αποστέλλονται στο Τελωνείο Κυλλήνης για τη φύλαξη και την επιβολή των προβλεπόμενων δασμών.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας, όπου θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί η έκταση της παράνομης δραστηριότητας.

    Η ανακοίνωση της αστυνομίας 

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας σε συνεργασία με την ομάδα ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση του Τελωνειακού Κώδικα.

    Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί στον κατηγορούμενο, εντόπισαν σε αυτοκίνητο, που είχε σταθμευμένο εξωτερικά της οικίας του, αλλά και στο εσωτερικό της οικίας του -106- φιάλες με αλκοολούχα ποτά, που έφεραν ετικέτες επώνυμων ποτών, καθώς και ασκός, που περιείχε -20- κιλά αλκοολούχου ποτού, αγνώστου είδους και αλκοολολικού βαθμού.

    Οι αστυνομικοί παρήγγειλαν στη Χημική Υπηρεσία Πατρών τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων για το περιεχόμενο των φιαλών, οι οποίες αποστάλθηκαν προς φύλαξη και επιβολή των αναλογούντων δασμών στο Τελωνείο Κυλλήνης.

    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας / Παράλληλη

    Έδρα Αμαλιάδας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ: Δύο όμορφες εκδηλώσεις σε Κάλφα και Καλούσι – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο Δήμρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής: Δύο όμορφες εκδηλώσεις...

    ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοί είναι οι δύο γνωστοί Πατρινοί που έκαναν deal στην εκπομπή του Ant1 Dragkons Den! Δείτε πώς πήραν 40.000 ευρώ για την εταιρεία...

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf%ce%b9-%ce%b4%cf%8d%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81/

    Πρωταθλήτρια στο Nations League η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο, 5-3 στα πέναλτι την Ισπανία

    Το πήρε ξανά η Πορτογαλία, 5-3 στα πέναλτι την...