Σύλληψη influencer: Έκανε σεξ με τον σκύλο της και ανέβασε το βίντεο στα social media (εικόνες)

    Ημερομηνία:

    Μια 27χρονη influencer από τη Φλόριντα συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι συνευρέθηκε ερωτικά με το τσιουάουά της και μάλιστα, το γύρισε σε βίντεο και το ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    Φλίγκος

    Η Λόγκαν Γκουμίνσκι συνελήφθη μετά από πληροφορία που έλαβε η αστυνομία στα τέλη Ιανουαρίου, ότι είχε αναρτήσει βίντεο στο Instagram με την ίδια σε σεξουαλική δραστηριότητα με έναν σκύλο.

    Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι η Γκουμίνσκι είχε κάνει «αρκετές» παρόμοιες αναρτήσεις με την ίδια να συμμετέχει σε πράξεις κακοποίησης του ζώου.

    ΗΠΑ - Influencer - σκύλος - Τσιουάουα

    ICECAP

    (H 27χρονη μετά τη σύλληψή της)

    Στην ανάκριση μετά τη σύλληψή της, η 27χρονη φέρεται να περιέγραψε τον εαυτό της ως «δημιουργός περιεχομένου που παράγει σεξουαλικού ύφους φωτογραφίες και βίντεο τα οποία πουλάει στο διαδίκτυο» και παραδέχθηκε ότι είχε εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα με άλλο σκυλί και τα βίντεο ήταν ακόμα στο κινητό της τηλέφωνο.

    Μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της έδωσε 500 δολάρια για το επίμαχο βίντεο.

    ΗΠΑ - Influencer - σκύλος - Τσιουάουα

    ΗΠΑ - Influencer - σκύλος - Τσιουάουα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» φέτος για τον ελληνικό τουρισμό – Οι τρεις προκλήσεις

    «Συγκρατημένη αισιοδοξία» εν μέσω πάντως σημαντικών προκλήσεων και αβεβαιοτήτων...

    ΝΟΚ: Ποιοι χτίζουν με τα μπόνους χωρίς να πληρώσουν και ποιοι με πληρωμή – Οι 5 κατηγορίες κατόχων οικοδομικών αδειών

    Σε πέντε κατηγορίες διαχωρίζει το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας τους κατόχους οικοδομικών...

    Συνεχείς οι ανατιμήσεις στα τρόφιμα – Η ακρίβεια ο Νο1 εχθρός των καταναλωτών

    Η ακρίβεια συνεχίζει ακάθεκτη σύμφωνα και με τα νέα...

    ΠΑΤΡΑ: Παρκάρουν… όπου τους βολεύει – ΦΩΤΟ

    Αρκετά είναι τα παράπονα των πολιτών της Πάτρας για...