Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”: Αναφορές για φερτά υλικά στις εκβολές του Πείρου

    Ημερομηνία:

    Επιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, τον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά και την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, απέστειλε για μία ακόμη φορά, ο Σύλλογος Αλισσαίων “Πείρος”.

    Το θέμα είναι ο εντοπισμός ποσότητας φερτού υλικού, στην εκβολή του ποταμού Πείρου στην παραλία Κάτω Αλισσού, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει – σύμφωνα με τις αναφορές- η εκβολή του ποταμού.

    Η επιστολή έχει ως εξής:

    Προς Διεύθυνση Πολιτικής προστασίας υπόψιν Προϊστάμενου κ. Γυφτάκη Νίκο
    Κοιν. προς Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο
    Κοιν. προς Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας κ. Σπύρο Μυλωνά

    Αξιότιμοι κύριοι,

    Αυτή την στιγμή στην εκβολή του ποταμού Πείρου στην παραλία Κάτω Αλισσού υπάρχει μαζεμένο πολύ φερτό υλικό με αποτέλεσμα να έχει κλείσει την εκβολή του ποταμού με κίνδυνο για όλο το οικοσύστημα αλλά και να ψοφήσουν εκατοντάδες ψάρια από την έλλειψη οξυγόνου. Και σε συνδυασμό με την επιβάρυνση στο Ποταμό Πείρο από υπόγεια νερά που κατεβαίνουν από την Βιομηχανική Περιοχή να δημιουργούνται ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Παρακαλούμε να ανοίξει η εκβολή τουλάχιστον 200 μέτρα  για να ανανεώνεται το νερό με αυτό της θάλασσας και να οξυγονωνεται.
    Αναμένουμε τις δικές σας ενέργειες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέας γενιάς απινιδωτές σε δημόσιους χώρους άθλησης εγκαθιστά ο Δήμος Πατρέων

    Στην προμήθεια οκτώ (8) απινιδωτών νέας γενιάς προχώρησε το...

    Πάτρα – ΤΩΡΑ: Δύο ασθενοφόρα στην Βότση – Πεσμένα άτομα στο έδαφος – φωτο

    Διπλό συμβάν στην οδό Ρήγα φεραίου και Βότση στις...

    Κολοράντο: 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε καμινάδα επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του

    Σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η υπόθεση του Τζόσουα Μάνταξ, του...

    Σκάνδαλο στην ιταλική μόδα: Έρευνες για εκμετάλλευση Κινέζων εργατών στις Gucci, Versace και άλλες εταιρείες

    Δεκατρείς μεγάλες εταιρείες ειδών πολυτελείας, όπως οι Gucci, Versace...