Σύλλογος Χαλανδρίτσας: Εθελοντικές αιμοδοσίες 18-20 Αυγούστου

    Ημερομηνία:

     Ο  Σύλλογος  Εθελοντών Αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Π  «Ο Άγιος Ανδρέας» και την Περιφέρεια Δυτικής   Ελλάδος  και γνωρίζοντας την μεγάλη έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία συνεχίζει με  άλλες  επτά  εθελοντικές αιμοδοσίες το τετραήμερο 17-18-19 και 20 Αυγούστου .

     

    Αγαπητοί αιμοδότες ο  Αύγουστος είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες ελλείψεις σε αίμα. Οι ανάγκες είναι τεράστιες και δεν σταματούν ποτέ. Οι πάσχοντες συνάνθρωποι μας,   μας χρειάζονται. Δώστε το παρόν.  Προσφέρετε 10 λεπτά από το χρόνο σας  βοηθώντας όσους  έχουν ανάγκη.

    «Δώστε αίμα , δώστε αγάπη ,δώστε ζωή , είναι στο χέρι σας»

     

    ΒΛΑΣΙΑ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ :  ΠΕΜΠΤΗ  17/8/2023…18.00 -21.30 σε συνεργασία με την διεύθυνση  του ξενοδοχείου «Ή Μικρή Αρχόντισσα».

     

    ΔΡΟΣΑΤΟ  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ  : ΠΕΜΠΤΗ  17/8/2023…18.00-21.30 σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

     

    ICECAP

    ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ- ΓΚΕΡΜΠΕΣΙ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18/8/2023…18.00-21.30 σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

     

    ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18/8/2023…18.000-21.30  σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ,την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

    .

    ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ  ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ : ΣΑΒΒΑΤΟ 19/8/2023…18.00-21.30 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο

     

    ΚΑΛΟΥΣΙ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/8/2023…18.00-21.30 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

     

    ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ  ΗΛΕΙΑΣ : ΚΥΡΙΑΚΗ 20/8/2023…18.00-21.30 σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πανελλήνιες 2025: 3 Τμήματα με χαμηλές Βάσεις και «κρυφή» απασχολησιμότητα

    Οι επιλογές σπουδών στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ) της...

    ΦΩΤΟ: Παρέμβαση του Αδωνι Γεωργιάδη για τον 13χρονο μαθητή Γυμνασίου της Πάτρας

    Ένα 13χρονο παιδί νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Καραμανδάνειο...

    ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Αγροτικό συγκρούστηκε με νταλίκα στα έργα – ΦΩΤΟ

    Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση προκλήθηκε νωρίτερα, στην Πατρών - Πύργου,...

    Συνταγή για ντολμαδάκια με αρωματική σως γιαουρτιού

    Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι ένα κλασικό και ελαφρύ πιάτο....