Συλλυπητήριο μήνυμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας για την πρόωρη απώλεια του δημάρχου Αιγιαλείας Δημ. Καλογερόπουλου

    Ημερομηνία:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας πληροφορήθηκε, με εξαιρετική οδύνη, την απώλεια του δημάρχου Αιγιαλείας κου Δημήτρη Καλογερόπουλου.

    Στη θητεία του ως δήμαρχος λειτούργησε με γνώμονα  το καλό του τόπου που ανιδιοτελώς αγαπούσε. Ο καταλυτικός ρόλος που διαδραμάτισε με το πλούσιο αναπτυξιακό του έργο και τον ακέραιο χαρακτήρα του, τον καθιστά υπόδειγμα στελέχους και πυξίδα δράσης για όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά. Υπηρέτησε με ήθος και αίσθημα ευθύνης τους δημότες του και μπήκε με αυταπάρνηση σε όλες τις μάχες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    Ως γονέας, αλλά και ως Δημοτική Αρχή, ήταν πάντα δίπλα μας, και στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς, στηρίζοντας τις προσπάθειές μας έμπρακτα. Κοινός μας στόχος, να διαμορφώσουμε ένα σχολικό περιβάλλον ποιοτικό που θα «πλάσουν»  τους πολίτες του μέλλοντος.

    Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του, καθώς και στους συνεργάτες του. Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο και η παρακαταθήκη του μοναδική.

    Καλό ταξίδι, Δήμαρχε. Είθε η ψυχή σου να αναπαυθεί εν ειρήνη!!

    .

    Για την Ένωση Συλλόγων Γονέων Αιγιαλείας

     

    Ο Πρόεδρος
    Θεοφανόπουλος Λεωνίδας

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...

    Ζαχάρω: Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή βροχή!

    Ανοιξη η γη κυριολεκτικά, από την πολλή και δυνατή...

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...