Σύμη: Νεκρός ο παρουσιαστής του BBC – Βρέθηκε από τον δήμαρχο και δημοσιογράφους

    Ημερομηνία:

    Σε βραχώδη περιοχή της παραλίας της Αγίας Μαρίνας, εκεί όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες για τον αγνοούμενο παρουσιαστή του BBC στη Σύμη, βρέθηκε η σορός του Μάικλ Μόσλεϊ, έπειτα από πέντε μέρες.

    Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας, είχε μπει σε βάρκες μαζί με δημοσιογράφους, για να τους δείξει τα επικίνδυνα σημεία. Εκεί, οι κάμερες των κινητών εντόπισαν τη σορό του 67χρονου παρουσιαστή, καθώς τραβούσαν βίντεο και πλάνα από την περιοχή.

    Στις βάρκες βρίσκονταν η δημοσιογράφος του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», Λίνα Κεκέση, καθώς και απεσταλμένοι από το Star, το Mega και την ΕΡΤ, όπως επίσης και συνάδελφοί τους από ξένα μέσα ενημέρωσης και από το BBC.

    Σύμη

    Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμενικό, για να σφραγίσει τον χώρο.

    Σύμφωνα με τον Independent, οι πυροσβέστες ερευνούσαν ένα σύστημα σπηλαίων, που οι κάτοικοι χαρακτηρίζουν ως «η άβυσσος». Όπως εξηγούν, το δίκτυο των σπηλαίων, το οποίο βρίσκεται σε μια γραφική παραλία, αποτελείται από δεκάδες τούνελ, που μπορούν γρήγορα να γεμίσουν με θαλασσινό νερό.

    Ο Δρ Mosley εθεάθη για τελευταία φορά να φεύγει από την παραλία του Αγίου Νικολάου στις 13:30 την Τετάρτη, όταν πιστεύεται ότι κατευθυνόταν στο παραλιακό μονοπάτι πίσω στο κοντινό Πέδι.

    «Είναι σαν ένα βαθύ σύστημα τούνελ, αλλά είναι γεμάτο νερό και μπορεί να εξαπλωθεί για χιλιόμετρα. Υπάρχει λόγος που το αποκαλούν έτσι. Υπάρχει κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει εκεί», είπε ένας σερβιτόρος στην Daily Telegraph.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ.: Ο απολογισμός συλλήψεων και κατασχέσεων το καρναβαλικό τριήμερο

    Αποτίμηση αστυνομικών ελέγχων κατά την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων...

    Πάτρα: Απεβίωσε ο δικηγόρος Στάθης Αρβανίτης

    Βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του πολυαγαπημένου Ευσταθίου Παν....

    Πάτρα: Θρήνος στο τελευταίο αντίο του Γιώργου Μυλωνά

    Κηδεύτηκε ο άτυχος ψαράς,  που πνίγηκε  προ ημερών στις...

    Δυτική Ελλάδα: “Έφυγε” ξαφνικά 49χρονος εργαζόμενος του ΕΚΑΒ

    Βαρύ πένθος στην τοπική κοινωνία της Άρτας, αλλά και...