«Συμμαχία» της FIFA με την UEFA για πιο εμπορικό Champions League

    Ημερομηνία:

    FIFA και UEFA έχουν αρχίσει να “πιέζονται” από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και τα σχέδιά τους για μία ξεχωριστή διοργάνωση, γεγονός που του έφερε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

    Σύμφωνα με ισπανικό ραδιόφωνο λοιπόν, ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της UEFA , Αλεκσάντερ Τσέφεριν, για μία “συμμαχία” των δύο Ομοσπονδιών, που θα βελτιώσει περαιτέρω το προϊόν του Champions League και θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερα χρήματα στις ομάδες.

    Ο στόχος είναι να γίνει πιο εμπορικό το Champions League και όλες οι μεγάλες διοργανώσεις, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα των “μεγάλων” του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να “παγώσουν” το δικό τους πλάνο για μία European Super League.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι συμβαίνει με τους οργασμούς όταν είστε 50 ή μεγαλύτεροι

    Με την ηλικία έρχονται πολλές αλλαγές. Ενώ πολλές από...

    Ερευνητές στη Βρετανία χρονομέτρησαν πόσο κρατά το «ένα στα γρήγορα»!

    Οταν κανείς λέει τη φράση «έλα για ένα στα… γρήγορα», μάλλον δεν...

    Το μεγάλο πλεονέκτημα των ψεύτικων οργασμών

    Ένα μέσο για περισσότερους πραγματικούς οργασμούς φαίνεται πως είναι...

    Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί αυτές τις ημερομηνίες είναι γραφτό να αποκτήσουν χρήματα

    Ηημέρα που γεννηθήκαμε σηματοδοτεί την αρχή της ζωής μας...