Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD&DRINKS by DETROP 14-16 Νοεμβρίου 2025

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε με επιτυχία στη φετινή Διεθνή Έκθεση FOOD & DRINKS by DETROP, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 16 Νοεμβρίου 2025 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με δικό της περίπτερο. Η φετινή διοργάνωση είχε μεγάλη συμμετοχή εκθετών και πλήθος επιχειρηματικών συναντήσεων, καθώς διεξήχθη παράλληλα με τις εκθέσεις Philoxenia – Hotelia, ενισχύοντας τη συνέργεια με τον τουρισμό, τη φιλοξενία και τη γαστρονομία.

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο θεματικό αφιέρωμα GoldenOlive στο Hall 9 της έκθεσης. Επτά επιχειρήσεις φιλοξενήθηκαν στο περίπτερό της, παρουσιάζοντας ελιές και ελαιόλαδα της περιοχής. Παράλληλα, στο περίπτερο λειτούργησε Olive Oil Bar, με περισσότερα από 20 ποιοτικά ελαιόλαδα από την Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία.

    Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένοι γευσιγνώστες και στελέχη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της ΠΔΕ ενημέρωναν τους εμπορικούς επισκέπτες και το ευρύ κοινό που δοκίμαζε τα προϊόντα της Περιφέρειας.

    Την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας, και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση του Π.Α.Α., Γεώργιος Κοντογιάννης.

    Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση FOOD&DRINKS by DETROP 14-16 Νοεμβρίου 2025

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: Εκδήλωση με την Χριστίνα Λαμπίρη

    Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος ΔΑΝΗΙΛΙΣ Πάτρας, στο πλαίσιο του 28ου...

    Κακοκαιρία: Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στην Ηγουμενίτσα – Πλημμύρισαν δρόμοι στην Κέρκυρα

    Η ισχυρή βροχόπτωση από την κακοκαιρία που πλήττει την...

    Ολοκληρώθηκε το ετήσιο φόρουμ Τεχνητής Νοημοσύνης, Γλωσσικής Τεχνολογίας και Πολιτισμού Language_Tech Patras 2025

    Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το τριήμερο Language_Tech Patras 2025...

    Πάτρα: Ο Τάσος Θεοφίλου παρουσιάζει το βιβλίο του

    Τα 12 ΧΡΟΝΙΑ “ΕΠΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩ” – 3 ΜΕΡΕΣ...