ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τους ακολουθούν από την Πλ. Γεωργίου και τους επιτίθενται… σε ‘”στενά”

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζει να σκορπά τον φόβο και τον τρόμο η συμμορία νεαρών, μέσα στην οποία είναι και ανήλικοι, η οποία οργανώνει επιθέσεις σε βάρος ανυπεράσπιστων ανήλικων με σκοπό να τους αποσπάσει τα λίγα χρήματα που έχουν επάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Τελευταίο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Πάτρας.

    Με θράσος που περισσεύει, η συμμορία έβαλε στο στόχαστρό της μια παρέα ανηλίκων, οι οποίοι επέστρεφαν σπίτι τους.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Από την πλατεία Γεωργίου Α’ τους ακολούθησαν μέχρι την άνω πόλη, όπου στη συμβολή των οδών Σωτηριάδου και Ρούφου τους επιτέθηκαν, αποσπώντας τα πορτοφόλια τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Ωστόσο η συγκεκριμένη επίθεση δεν ήταν η πρώτη, αφού η συμμορία των νεαρών έχει “χτυπήσει” αρκετές φορές, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και σε προάστια.

    Στην Αστυνομία έχει ήδη σημάνει συναγερμός, με τα έμπειρα στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ να βρίσκονται, πολύ κοντά στα ίχνη τους.

    Ήδη έχει γίνει πλήρης χαρτογράφηση των σημείων των επιθέσεων και παράλληλα έχει συλλεγεί βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο καταγράφονται οι κινήσεις τους, με την Αστυνομία να βρίσκεται ένα βήμα πριν τον εντοπισμό τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυτική Αχαΐα: “Λίφτινγκ” του Δήμου στις στάσεις Λεωφορείων

    Εργασίες συντήρησης και επισκευής στάσεων λεωφορείων ξεκινά ο Δήμος...

    Στον Λευκό Οίκο στις 29 Σεπτεμβρίου ο Νετανιάχου με πρόσκληση από τον Τραμπ

    Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένιαμιν Νετανιάχου ανέφερε την Τρίτη ότι ο Αμερικανός...

    Κυκλοφόρησε το Capo Dei Capi του Light με τον ΛΕΞ και έγινε viral σε λίγες ώρες

    Κυκλοφόρησε το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Capo Dei Capi»...

    Πάτρα: Συμμορία στο 7ο Γυμνάσιο… έδερνε 14χρονο! Συμμετείχαν… και δύο κορίτσια

    Δύο φορές μέσα σε λίγες μέρες χτύπησε η «συμμορία»...