Σύμβουλος της Γαλλικής Πρεσβείας με τον Χαράλαμπο Μπονάνο

    Ημερομηνία:

    Τη Σύμβουλο Συνεργασίας και Μορφωτικής Δράσης της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδας κα Maria Wadjinny, υποδέχθηκε στο Γραφείο του, χθες, Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2025, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης κος Χαράλαμπος Μπονάνος.

    Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης, παρουσία και της Διευθύντριας του Γαλλικού Ινστιτούτου των Πατρών κας Γεωργίας Πετροπούλου, συζητήθηκαν οι προοπτικές περεταίρω σύσφιξης των σχέσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τη Γαλλική Πρεσβεία, αλλά και με το γαλλικό στοιχείο της περιοχής μας εν γένει, μέσω κοινών εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων, αλλά και της αξιοποίησης των δυνατοτήτων που προκύπτουν από τη λειτουργία του νεοσύστατου Film Office.

    Ο κος Μπονάνος επεσήμανε τις αξίες και τα ιδανικά που μοιράζονται οι λαοί της Ελλάδας και της Γαλλίας, αλλά και τους κοινούς, διαχρονικούς πολιτικούς, ιστορικούς και πολιτιστικούς τους δεσμούς. Ευχαρίστησε δε την κα Wadjinny για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον της, αλλά και την κα Πετροπούλου, με την οποία συνδέεται με μακρά και ειλικρινή φιλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Καταγγελίες σοκ για ΕΠΑΛ – Διαμαρτυρία στα γραφεία της “Δευτεροβάθμιας” – φωτό

    Σε κατάληψη του σχολείου αλλά και παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση...

    Η Raissa Bellini με hot μπικίνι σε παραλία στις διακοπές της στην Ελλάδα

    Η Raissa Bellini με hot μπικίνι σε παραλία στις...

    Κένταλ Τζένερ: Γυμνή στην παραλία για τα 30ά γενέθλιά της – Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες

    Παιχνιδιάρικη διάθεση φάνηκε πως είχε η Κένταλ Τζένερ, αδερφή της...

    Πάτρα: Ξέρετε τι πρέπει να πετάτε στους πορτοκαλί κάδους;

    Καλωσόρισαν και οι «πορτοκαλί» κάδοι στην Πάτρα, που αφορούν...