Συναγερμός για απόπειρα εξαπάτησης μέσω phishing

    Ημερομηνία:

    Συναγερμό έχει σημάνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για απάτη μέσω του ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) που αποπειράται να υποκλέψει τους κωδικούς πρόσβασης στο web banking.

    Οι πολίτες καλούνται να προσέξουν εάν τους αποσταλεί μήνυμα, που αναφέρει πως η κάρτα τους έχει μπλοκαριστεί. Σε αυτό το μήνυμα οι επιτήδειοι ζητούν από το υποψήφιο θύμα να επικοινωνήσει μαζί τους σε μια ηλεκτρονική διεύθυνση. Με αυτό τον τρόπο γίνεται η απάτη με τους κωδικούς για την απόσπαση χρημάτων από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
    Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε μήνυμά της επισημαίνει: «Μην τσιμπάς! Απόπειρα #phishing. Κάποιος επιδιώκει να υποκλέψει τους κωδικούς πρόσβασης στο web banking σου κι έπειτα να σου αφαιρέσει χρήματα. Για βοήθεια, επικοινώνησε με την τράπεζά σου ή με τη ΔΙ.Δ.Η.Ε. στο 11188».

     

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μακροζωία: Αυτός ο συνδυασμός μακραίνει τη ζωή και αδυνατίζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bd/

    Ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ιαπωνίας είναι ο ιδιοκτήτης της Uniqlo

    Κι όμως ο Tadashi Yanai δεν διευθύνει ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία,...

    Η Ελλάδα μικραίνει: Μισό εκατομμύριο λιγότεροι σε μόλις 13 χρόνια

    Την πρόβλεψη ότι τις επόμενες τρεις δεκαετίες θα συνεχιστεί...

    Κορμάρα Ελληνίδα ηθοποιός στα 51 της – Κι όμως έχει γιο 21 χρονών και σύντροφο 34!

    Θανατηφόρο κορμί διατηρεί στα 51 της η γνωστή ηθοποιός...